TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
Hikaye Ekle

Multi hack (resimsiz anlatml)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan turkmmo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 371

turkmmo

Level 1
Gold Üye
Konular
31,034
Online süresi
5m 10s
Reaksiyon Skoru
208
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 9 Ay 3 Gün
Başarım Puanı
719
MmoLira
40
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Öncelikle downloadını vereyim

sifre:

Öncelikle programı indirioruz.Rar olarak açıyoruz ve en üsteki multihack'e tıklıyoruz.

Açıldıktan sonra Attack Speed bölümüne istediğin hızı yazap on diyorsunuz(3,22 bile cok hızlı baştan söliim)

Daha sonra hemen altında Mov. Speed vardır..Buda kosu hızınızı artırmaya yarar.Bunada istediğiniz dereceyi yazıp on diyebilirsiniz.(Buda cok hızlı dikkat edin.)Altında 1 Attack HIT yazan bir yer görceksiniz.Oraya 0 yazan yere 1 yazabilirsiniz(ise yarar bişi).Combo bölümünden istediğinnizi seçip on diyebilirsiniz.range atağı bilmiom ne işe yaradıgını siz bulun bari onuda:D
daha sonra hemen altta seçenek bölümü var..ordan spada secebilirsiniz.Cok seviyorum ben spadayı..cok iyi kesmemizi sağlıyor.NOT:METİN KESERKEN ARADA BİR OYUNDAN ATABİLİR YILMAYİN YİNE GİRİN:=)Bir not daha:baltalı mızrak gibi iki elle aşagı doru tutulan silahlarınızı gümüş kılıc,dolunay gibi tek elle tutar.korkmayin:D

Sol tarafımızda ise ışınlanma bölümü var.Nerdeyseniz alt bölümden oranın haritasını secin.haritada gitmek istediğiniz yere tıklayın.ve TELEPORT'a basın.

Hemen yanda Lock Mobs ve Unlock Mobs var..Lock mobs yaratıkları üzerinize cekmeye yarar.ancak bir uyari..lock mobs basarsanız etrafı ok kötü görürsünüz.ve arada bi oyundan atılabilrsiniz.Ama güzel bi hile.Unlock ise yaratık cekmeyi durdurmaya yarar..

1 saat uraştım ve bu knuyu yazdım..İşinize yaradıysa ne mutlu bana..

Emeğe saygı..
+ rep verirseniz sevinirim.sol alt köşedeki terazi resmi:=)

:D kardeş bnde de moblock var ama o noluyo anlamadım :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri