HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Teşekkürler İşe yaradı Ormanlara girerken kasıyordu artık kasmıyor .
Ben ayarlardan herşeyi düşürttürüyorum kasma fala naklmıyoor ama modpack oynarken ftb falan kasmayı engelleyemiyorum bu yöntemi bir ara denerim teşekkürler...
Kardeş Senin Bilgisayarın 32 bit Sende Yüklü Olan Java 32bit Oyunun O Dereceyi Kaldırması İçin Bilgisayarının 64bit Olması Yani Daha Yüksek Java Olanakları İstiyor Bilgisayın 64bit iSe Java 64bit war ordan indirirsin ama sanmıyorum senin bilgisayarın 64bit Kaldırmaz. Uyuşmaz
TeşekkürlerBende işe yaramıyor ne yaparsam yapayım yine de kasıyor.
NOT: Video ayarlarında görüş mesafesini uzak yaptığımda aşağıda kırmızı bir yazı çıkıyor:
Uzak görüntü için 64 Bit Java Önerilir Sizdeki 32 Bit
Ama 3-4 kez 64 bit inin indirdim kurdum javayı yine de değişmedi sorun ne olabilir ?
Bilgisayarın 32bit java yüklü Bilgisayarım Özelliklerde yazar Kaç Bitse ordan javayı güncelle ama 64bit olması imkansız çünkü Grafik ayarların kaldırmıyor ki 64 bit istiyor. senin javan 32 bit bilgisayarında 32bit 64 bit kAldırması İmkansızzzz
Bilgisayarın 32bit java yüklü Bilgisayarım Özelliklerde yazar Kaç Bitse ordan javayı güncelle ama 64bit olması imkansız çünkü Grafik ayarların kaldırmıyor ki 64 bit istiyor. senin javan 32 bit bilgisayarında 32bit 64 bit kAldırması İmkansızzzz
Sorunu buldum
Ram ayarı ile ilgiliymis 
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)