HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
merhaba voltranda bır adam m2-tr forma sılh cıkarıp dalan bır sura ıcın bug dıyor ve bunu skypetan @Shorty; onaylatıyor ama merkurde falan boyle vs bıle atılıyor voltran mmo ıle ortaksa bu yasakmı degılmı yasaksa ban yermı boyle yapan bırı
yardım @admin;
yardım @admin;
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Son düzenleme:
Ne Kadar Mantıksız Bir Konu Silah Çıkarıp Dalmak Ban Sebebi Diyen Adamda Hayır Yokki Sizde Hayır Olsun.
Kardeşim Eğer Adamlar 4 Senedir Bu Açığı Kapatmadıysa o Adam Kalkıpta Ban Sebebi Diyemez Silah Çıkarıp Dalmak.
Silah Çıkarıp Dalmak Hiçbir Şekilde Ban Sebebi Olmaz Saçma Saçma Konular Açmayın.
Kardeşim Eğer Adamlar 4 Senedir Bu Açığı Kapatmadıysa o Adam Kalkıpta Ban Sebebi Diyemez Silah Çıkarıp Dalmak.
Silah Çıkarıp Dalmak Hiçbir Şekilde Ban Sebebi Olmaz Saçma Saçma Konular Açmayın.
kardes o skype konusmasını yzan adam shorty voltrannın ortagı m2-tr forma gır bak ondan soruyorum @admin; keyıften degıl
bencede sacma kac yıldır boyle
Aga o zaman kapatsın açığı kapatamıyosada laf salatası yapmasın.
Yiyosa beni kılıç çıkardığım için bir yetkili banlar o zaman belli olur zaten herşey

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...