- Konular
- 186
- Reaksiyon Skoru
- 18
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 3 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 107
- MmoLira
- -51
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
O ban sebebi değil . Eğerki sen mmomt2den giriyorsan . Sana elleşemez. Elleşersede herkez oyunu bırakır . Çünkü tüm mmomt2 %75 editlileri sura oyun büyük bi zarar ve kayıba uğrar bunu göze alamaz diye düşünüyorum ve skypedeki kişiyide shorty olduğunu sanmıyorum . MmoMt2 yönetici ve destek ekibine yönlendiriyorum . Lütfen cevaplarsanız. @Shorty; @admin; @peacmeakers; @unthinkinq; @zeyn0; @Tyota; @BoreaL; @' VincenzoLaquinta; @kutlucan1; @STeeL21; @2rado2; @salihf7; @tuxuuu;
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 7
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 3 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 30
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
O ban sebebi değil . Eğerki sen mmomt2den giriyorsan . Sana elleşemez. Elleşersede herkez oyunu bırakır . Çünkü tüm mmomt2 %75 editlileri sura oyun büyük bi zarar ve kayıba uğrar bunu göze alamaz diye düşünüyorum ve skypedeki kişiyide shorty olduğunu sanmıyorum . MmoMt2 yönetici ve destek ekibine yönlendiriyorum . Lütfen cevaplarsanız. @Shorty; @admin; @peacmeakers; @unthinkinq; @zeyn0; @Tyota; @BoreaL; @' VincenzoLaquinta; @kutlucan1; @STeeL21; @2rado2; @salihf7; @tuxuuu;
kardesim mmodan giriyorum ama shorty gercek o server ortak ondan sordum yani zaten ortak olmasa shortyden bana ne
admin destek
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...