darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
Hikaye Ekle

Char'ım soyuldu :(

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hakanbarca
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 500
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bugün oyuna girdiğimde 2000 zp'min harcandığını ve bir tane silahımın satıldığını farkettim. Ayrıca hedef çubuğumun da değiştirildiğini farkettim. Korkarım aramızda bir hırsız olabilir arkadaşlar .(

arkadas aramızda bir hırsız oldugunu sanmion sana biri oyunda bedave zp filan verim dediyse ve ID ve Paralo verdiyseniz çarınız soyulmuştur yada key loger filan olabilir yada msn den bbisi filan yollamıs olabilirler yada bir arkadasınza vrdiniz çarı o bozdu olabilir olasıklar bunlar

Bu sitede hırsız filan olamaz. Çarın soyulduysa geçmiş olsun bir şey yapamayız. Hack diye keylogger indirmişsindir. Burada Moderatör onaylı olmayan ve sabit olmayan hiç bir şeyi indirmeyin..!

Bugün oyuna girdiğimde 2000 zp'min harcandığını ve bir tane silahımın satıldığını farkettim. Ayrıca hedef çubuğumun da değiştirildiğini farkettim. Korkarım aramızda bir hırsız olabilir arkadaşlar .(

BiR keRe sözLerini doğRu kuLLan hakan bU siteden sEnin bekLediğin gibi adamLar oLmaz ayRıca çaRının soYduRuyosun foRumu nedeN suÇLuyoRsun bizim Onayımız oLmayan ŞeyLeri indiRme pcne keyLoger BuLaşmıştıR o yüzden soyulmuştur bilip bilmediğiniz şeyleri indirmeyin kendi yararınıza olur..bir dahada forumun adını kirletecek konular açma !!!!

Kilit..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri