OnurBoyla 1
OnurBoyla
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle

[Visual Basic] Profesyonel Auto Patcher Acil Sorun Lütfen

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takosa06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar http://www.turkmmo.com/metin2-pvp-c...-visual-basic-profesyonel-auto-patcher-|.html bu konudaki packi kurdum otopacki açınca hata felan vermiyor hiç birşeyde dolmuyor download yapmıyor neden :S

ftbye atılan dosyalarda patcher.php var bunda bir sorun oldğunu düşünüyorm orada false ve true ler var bunlarda bir sorun var galiba bi bakarmısınz.

kzvmv.png

kzvqw.png

Son düzenleme:
upload yapıcagın dosyalrı bır seyte atmalısın örnek siten varsa oyunun oraya atabilirsin.ben .com siteme cpaneime attım cünkü www dosyası orda var sende kendı sitene atabilirsin.
sonra oto patcher düzenlemelisin compile indirip.ardından oyunun klasör bulundugu yere atarsan kendisi .exe dosyanı açınca ındırıcektır.

upload yapıcagın dosyalrı bır seyte atmalısın örnek siten varsa oyunun oraya atabilirsin.ben .com siteme cpaneime attım cünkü www dosyası orda var sende kendı sitene atabilirsin.
sonra oto patcher düzenlemelisin compile indirip.ardından oyunun klasör bulundugu yere atarsan kendisi .exe dosyanı açınca ındırıcektır.
kardeşm düzgün bi şekilde yazarmısın :)

Antiexp Yzügünü nasıl eklicez Antiexp Yzügünü nasıl eklicez Antiexp Yzügünü nasıl eklicez Antiexp Yzügünü nasıl eklicez Antiexp Yzügünü nasıl eklicez Antiexp Yzügünü nasıl eklicez Antiexp Yzügünü nasıl eklicez Antiexp Yzügünü nasıl eklicez Antiexp Yzügünü nasıl eklicez Antiexp Yzügünü nasıl eklicez

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri