HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
tar.gz VPS İçin Bu Hamachi Veya Local Serverler İçin.
Apo peki bu vhd halini sen hamachili olarak kursan çalışıyor veya ben kurdum çalıştırdım mesela.
Şimddii; ben bunun files ve mysql yedeklerini alıp buraya koysam (yada bunu sen yapsaydın) bu klasik tr tipi filese yüklese herkes çalışmıyacakmı? tr tipi files ile uyumlu değilmi ki vhd halini 1gb dosya indirmek zorunda kalıyoruz?
Birde VPS ile sanal sunucu yani Virtual PC hamachili kurulum arasındaki fark nedir acaba ondan kuramadık geçenki verdiğin tar.gz dosyalarını demekki..
Neyse tşkler emeğine sağlık neticede zaman alan işler tşkler..
tar.gz'de Cok fazla Log Oldugu İçin Hata Verir O Yuzden Uyumlu Degil Diyebiliriz.Apo peki bu vhd halini sen hamachili olarak kursan çalışıyor veya ben kurdum çalıştırdım mesela.
Şimddii; ben bunun files ve mysql yedeklerini alıp buraya koysam (yada bunu sen yapsaydın) bu klasik tr tipi filese yüklese herkes çalışmıyacakmı? tr tipi files ile uyumlu değilmi ki vhd halini 1gb dosya indirmek zorunda kalıyoruz?
Birde VPS ile sanal sunucu yani Virtual PC hamachili kurulum arasındaki fark nedir acaba ondan kuramadık geçenki verdiğin tar.gz dosyalarını demekki..
Neyse tşkler emeğine sağlık neticede zaman alan işler tşkler..
bu vhd yi indirmek zulüm oldu çok yavaş.birde internet kesilip durunca tam oluyor.bunu internete torrent dosyası olarak koyamazmısn utorrentten indirelim hem daha hızlı olur.
Başka bir up sitesi yokmu ya kardeşim. Yandex çok avaş indiriyor.
Hocam ben 2mb/s ile çektim 10Dkda indi ?

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)