En rahat oyunlar için Xp diyenler yanılıyorsunuz. Xp eski sistemi olan kisiler için iyi elbette fakat sağlam bir sisteme sahip olup xp de oynarsam daha hızlı olur düsüncesi yalnıs yeteri raminizi ekrankartınız varsa Win7 Xp yi rahat gecersiniz. Ayrıca yeni çıkan oyunlarda Windows XP desteği olmayacak.
bu sorunu iyi bilirim bu arada internetten hızlandırma yolları diye arayıp yaptıkların sadece klasörün açılış hızı bilgisayarın açılış hızı gibi şeyleri değiştirir bazı ccleaner gibi programlarında oyunlarda çok etki yarattığını sanmıyorum crysis gibi oyunları aşırı rahat kaldıran bilgisayar flash oyunları kasmaya başladı bendede format attım her yolu denedim bilgisayar klasörleri saniyede açıyo ama flash oyunu açtığımda hiç birşey değişmiyor bu bilgisayarımda yakında onun gibi olacak aşırı dolu bir serverde (metin2)
bilgisayar işlemciyi %7 harcarken şimdi %40 harcıyor arada %50-%60 bazende %30 oluyor bende bunun nedenini bir türlü çözemedim bilgisayarın içini temizlersen belki biraz daha iyileşebilir
bilgisayar işlemciyi %7 harcarken şimdi %40 harcıyor arada %50-%60 bazende %30 oluyor bende bunun nedenini bir türlü çözemedim bilgisayarın içini temizlersen belki biraz daha iyileşebilir
Kardeş şimdi oyunun kasması pekde rame ekran kartının boyutuna bakmaz benimki 1 Gb ama gta 4 ü bütün özellikleri high da oynuyorum artı traffic load da var kasmadan ekran kartının kaç bit oldugu önemlidir eğer 128 se kasar normaldir benimki 256 bit zaten idealide budur oyunlar için he birde advenced system care 6 yı yükle güzel bir tarat bu arada game booster 3 ün pek faydasını görmüyorum daha da kastırıyordu benimkini
Sistemime güveniyorum bişey olmaz dersen overlocok da yapabilirsin internette anlatımları var ama İşlemcim sağlam diyorsan yoksa işlemciyi gümletebilirsin
xp ye geçir düzelir gibi şeylere uyma W7 en iysi şu an
[/COLOR]
Sistemime güveniyorum bişey olmaz dersen overlocok da yapabilirsin internette anlatımları var ama İşlemcim sağlam diyorsan yoksa işlemciyi gümletebilirsin
xp ye geçir düzelir gibi şeylere uyma W7 en iysi şu an[/COLOR]
Windows7'de oyun oynarken çok sık ekran kasmasıyla karşılaşmaya başladım. Bir süre önce böyle ekran kasması yokken Game Booster 3 kullanmama rağmen ekran hala çok kasıyor.
Bende bu yüzden bir süre boyunca Google'da araştırma yaptım tüm denilenleri hemen hemen hepsini yaptım ama ekran kasmasında birazcık olsun fark olmadı. Bilgisayarımın sistemi oynadığım oyunlara uyuyor ama böyle bir hatayla karşılaşıyorum.
Ne yapmalıyım? Ne yapabilirim? Çözümü ne?
Her yorumunuza +REP vericem. Gereksiz yorum atmayın lütfen.
Bilgisayarım : Packard Bell (EasyNote TJ75)
Ekran kartı : 2736 mb
İşlemci : Intel Core i3 CPU 2.13 GHz (4CPU)
Bellek : 4096 MB RAM
DirectX Sürümü : DirectX 11
Ekranın Kastığı Oyunlar : Metin2 , Silkroad , Knight Online , GTA 4 , Left 4 Dead (2,1)
metin 2 demişin hocam 512 bit ekran kartıyla kasılmadan oynardım eskiden ( ne günlerdi) Pc leptopsa dediğine aklım yatar ama masa üstü ise kesinlikle oyunlarda '' hile '' indirdiysen ordan bulaşan virüsler pc nin sistem dosyalarına zarar verip kasmaya internetin gelip gitmesine durduk yere kapanmasına vs neden olabilir
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)