Metin2 her ortamda kasmıyor , ya çok kişi varsa yada çok mob varsa kasıyor. Bilgisayar çöpe atılcak durumda değilde evet @betacommand , bilgisayar birkaç saat açık kalınca kasmaya başlıyor onun haricinde 0 sorun 0 kasma.
Dostum XP ye geçirme ile alakası yok bence çünkü bu sistemde metin2 bile kasıyorsa atsın pcyi çöpe daha iyi.Eğer ekran kasıyorsa bunun sebepleri şunlardır :
1-Sabit disk alanın oyun istediği alanı karşılayamıyordur
2-Ekran kartının türü eskidir yada belleği azdır
3-Fanın ekran kartını yada işlemci vb. (her neyi soğutuyorsa) yeteri kadar soğutamıyordur.
4-Ram da önemli ama senin şu sisteminde ram ile alakası olduğunu hiç düşünmüyorum
Bence senin fanda sorun var yeteri kadar soğutamıyor bu yüzdende ekran kartın ısınıyor buda kasmalara sebep oluyor fanında bir sorun varmı bir bilgisayarcıya danış.
Arkadaş sistemi yazmış.Gördüğün gibi sistem gayet yeterli.
Metin2-Wolfteam Dx9 destekli bir oyun Dx11 destekli bir kartta kasması normaldir.GTA 4 ise çoğu bilgisayarda kasar.Ayrıca ekran kartın veya işlemcinin sıcaklığından kaynaklanıyor olabilir sorun.Tavsiyem :
http://www.turkmmo.com/oyun-dunyasi...evdiginiz-oyunlari-kaldirmiyormu-mutlaka.html
Bu konuya da bir göz atman.İyi forumlar...
@N0VeRT13S , bilgisayarımda gereksiz çalışan hiçbir program yok , antivirüsleri etkisiz hale getirdim. DX'imi DX9 yapmamı önerirmisiniz?
Dostum ben orada sistemin kötü demek istemedim yada gerçekten çöpe at diye
Yalnış anlaşılmışım dediğim gibi fanında sorun var bence fazla ısınıyor işlemcin ekran kartın falan.
Yalnış anlaşılmışım dediğim gibi fanında sorun var bence fazla ısınıyor işlemcin ekran kartın falan.Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)