Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Evet arkadaŞlar aci gercekler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan senveben42
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

senveben42

Level 1
Üye
Konular
7
Reaksiyon Skoru
6
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 4 Ay 20 Gün
Başarım Puanı
37
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

EVET ARKADAŞLAR BÜGÜN SİZE FOTOSHOP GERCEKLERİNİ ANLATCAM BAZI ARKADAŞLAR FOTOSHOP YAPARAK OYUNDA COGU KİŞİYİ BANLATDILAR ADMİNLER İYİCE İNCELEMEDEN KONTUROL ETMEDEN DİREK BANLIYORLAR Mykalpsiz dagdelen tekyürek42 IHazardI oyunun en saglam adamları ve ben 5 senedir burdayım bırakın ne kimsenin editinde gözleri var nede en ufak küfür vesaire hakaret etmezler kimseye ve bunları yapan arkadaş belli böcek42 AEK kardelen gibi kişiler fotoshop yaparak cogu kişiyi banlatdılar sadece burdan oyun kurucusuna sesleniyorum bu konuyla ilgilenin lütfen durduk yere banlancam diye editlerimi boşaltdım oyuna giremiyorum ADMİN bey lütfen bu konuyla ilgilenin yoksa oyunda online kalmayacak burda 5 sene emegimiz 1 günde gidiyor elinizi vicdanınıza koyun gerekeni yapın lütfen :(

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

ben tam 4 senedir mmodayım carım IHazaRdI dı devrettım 2 ay once MykaLpSiz i actım daha bugune kadar Bırakın oyunu ReaL hayatta BiLe kufur etmedim benım yapmadıgım BişeyLe ben madur oLuyorum ben 30 yasında evLi 2 coucuk babası 1 ınsanım kufur etcek kadar acız 1 ınsan oLsam o kadar oyunda anama avradıma cocuklarıma kufur ettıLer onLarı yoLLardım ss dıye daha 4 senedirde kımseyı banLatmadım gercekten gmLer benım ss ıLe Ciddi SekıLde iLgiLenmenizi cok ısterim ban önemLi degiL isterseniz Sınırsız ban atın ama o SS yi iyi inceLeyin tşkLer k.q
EVET ARKADAŞLAR BÜGÜN SİZE FOTOSHOP GERCEKLERİNİ ANLATCAM BAZI ARKADAŞLAR FOTOSHOP YAPARAK OYUNDA COGU KİŞİYİ BANLATDILAR ADMİNLER İYİCE İNCELEMEDEN KONTUROL ETMEDEN DİREK BANLIYORLAR Mykalpsiz dagdelen tekyürek42 IHazardI oyunun en saglam adamları ve ben 5 senedir burdayım bırakın ne kimsenin editinde gözleri var nede en ufak küfür vesaire hakaret etmezler kimseye ve bunları yapan arkadaş belli böcek42 AEK kardelen gibi kişiler fotoshop yaparak cogu kişiyi banlatdılar sadece burdan oyun kurucusuna sesleniyorum bu konuyla ilgilenin lütfen durduk yere banlancam diye editlerimi boşaltdım oyuna giremiyorum ADMİN bey lütfen bu konuyla ilgilenin yoksa oyunda online kalmayacak burda 5 sene emegimiz 1 günde gidiyor elinizi vicdanınıza koyun gerekeni yapın lütfen :(

Gerekli Kontroller Yapıldıktan Sonra İşlem Yapılıyor Boş Yere Kimseyi Banlamıyorlar.

Bildiğim kadarıyla o kadar basit değil bu işler :) Sohbet geçmişene bakarak atılıyor olması gerek. Genede @admin; gerekli cevabı vereceğine eminim :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
ben açıkçası iyice irdilediklerine pek inanmıyorum ve şahsen şunu söyleyim benim çarım bir kere ban yedi onda da 3gün yemişti 7.günde açılmıştı banlatırken anlık ama açarken günler geçiyor üstünden bunun delilleride bir çok yerde karşımıza çıkmakta.

Sıra bende böcek bugün itibari ile benide tehdit etti ban yersem şaşırmayın :D

ktwf0.jpg
[/url][/IMG]

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri