- Konular
- 250
- Online süresi
- 15h 6m
- Reaksiyon Skoru
- 171
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 10 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 182
- MmoLira
- 34
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
DAGDELEN'in ve tekyürek42'nin Ss'sini ben Attım vede. Adamların sadece kaçırdığı 1 kişi varsa oda MykaLpSiz.
ben Sahte ss bilmem hiç öyle bir durumda bulunmadımda. Yöneticilere Sorun.
@Tyota;
ben Sahte ss bilmem hiç öyle bir durumda bulunmadımda. Yöneticilere Sorun.
@Tyota;
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 27
- Reaksiyon Skoru
- 24
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 18 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ben tam 4 senedir mmodayım carım IHazaRdI dı devrettım 2 ay once MykaLpSiz i actım daha bugune kadar Bırakın oyunu ReaL hayatta BiLe kufur etmedim benım yapmadıgım BişeyLe ben madur oLuyorum ben 30 yasında evLi 2 coucuk babası 1 ınsanım kufur etcek kadar acız 1 ınsan oLsam o kadar oyunda anama avradıma cocuklarıma kufur ettıLer onLarı yoLLardım ss dıye daha 4 senedirde kımseyı banLatmadım gercekten gmLer benım ss ıLe Ciddi SekıLde iLgiLenmenizi cok ısterim ban önemLi degiL isterseniz Sınırsız ban atın ama o SS yi iyi inceLeyin tşkLer k.q
- Konular
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 4 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Ramazan abi seni bilen bilir boşver derim uyma boceklere onalr kimleri yollamadılarkı mmo dan sıra sende abi gecmiş olsun sana adamlar genelden sana hollypowere elfsuraya mk9 za ana avrat kufr ettıler hıcbır ceza yok etmeye devam ederler yarında baska carlarla gelıp yuzsuzce karktersızce sızle sohbet ederler ..!
- Konular
- 7
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 4 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
adminle böyle durursa sıra sende semih oyun kurucusuyla baglantıya gecdim özelden inşallah çözecek bu sorunu
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...