Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Adınız: Yunus
Yaşınız: 19
Nereli olduğunuz: Tekirdağ
Hangi takımlı olduğunuz: Galatasaray
Forumu nereden bulduğunuz: Metin2 hileleri ararken çok uzun zaman önce
Forumu beğenip beğenmediğiniz: Forumun bana ve biçok kişiye faydası olduğunu düşünüyorum ve bu yüzden beğeniyorum
Şablon Dışındaki Düşünceleriniz ;Sony Vegas Pro ve Photoshop konusunda tecrübeliyim bu konuda pek çok çalışmalarım var.. Candarın anlamını merak edenler için söyliyim Osmanlı Devletinde sarayın korunmasından sorumlu olan kişi.Aslında bu forumu 2009 yılında keşfettim önceki hesabımın kullanıcı adından hoşlanmadığım için bu hesaba geçiş yaptım...
Yaşınız: 19
Nereli olduğunuz: Tekirdağ
Hangi takımlı olduğunuz: Galatasaray
Forumu nereden bulduğunuz: Metin2 hileleri ararken çok uzun zaman önce
Forumu beğenip beğenmediğiniz: Forumun bana ve biçok kişiye faydası olduğunu düşünüyorum ve bu yüzden beğeniyorum
Şablon Dışındaki Düşünceleriniz ;Sony Vegas Pro ve Photoshop konusunda tecrübeliyim bu konuda pek çok çalışmalarım var.. Candarın anlamını merak edenler için söyliyim Osmanlı Devletinde sarayın korunmasından sorumlu olan kişi.Aslında bu forumu 2009 yılında keşfettim önceki hesabımın kullanıcı adından hoşlanmadığım için bu hesaba geçiş yaptım...
Herkese İyi Forumlar..
Hoş geldin
hoşbuldum
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)