Bvural41 1
Bvural41
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
berkmenoo 1
berkmenoo
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

AntiPatch-Dupe Yapmaya Giden Yol

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan turkmmo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 343

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

NOT: Asagidaki yazi 11.09.08 tarihinde yazilmistir, bu not ise 22.09.08 de yapilmistir. Lutfen bu konunun son sayfalarina bakiniz, DUPE gelismeleri guncel olarak girilmektedir.

Dun "suatcan" isimli arkadasimiz son guncellemelerde de calisan bir "antipatch" programinin rapidshare linki ni vermisti.

Konuyu su linkte acmisti gorenler belki hatirlar:

Dun denedim bu programi, sorunsuz indi, taradim, virus sorunu yoktu, ve metin2 programi ile denedim, guncelleme yapamadan oyuna sokuyordu, gayet guzel calisiyordu.

Bugun dupe denemesi icin, suatcan arkadasin verdigi linki tekar acmak icin yukardaki yaziya girdim ki, moderator kendisinin acamayisindan dolayi hem linki silmis hemde konuyu kapamis.

Madem link moderator icin "kirik" cikti, yenilenmesini isteyin, neden link silinip konu kapaniyor?

Bence suatcan arkadasin vermis oldugu link yeni dupe yontemlerinde ise yarayabilecek oldugu icin kaldirildi ve konu kapandi.

Bazi bilgiler sanki kucuk birkac kisi arasinda gizlenilmek isteniliyor diye dusunmekten kendimi alikoyamadim.

Herneyse AntiPatch V6 programina sahip olan varsa lfn yeniden link versin, ve uzerinde calisip yeni dupe yontemini gelistirelim.

Hepinize sevgi ve saygilar.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri