BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Sağlam bilişim arıyorum !!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bebibebo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 624

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

ben sunu anlamıyorum sunucu satıyorsunuz aylık belırlı bır para alıyorsunuz her ay parayı almak varken guvenilir bir sey vermiyorsunuz teminat hersey parayı alana kadar parayı aldıktan sonra ya lutfen tıcket atın telefondan destek vermıyoruz yogunuz oysa 2 saatte hazırlayıp verecegiz dedgınız oyun neden se parayı aldıktan sonra yogunluktan veremıyoruz bakamıyoruz dıyorsunuz bu nasıl bir olaydır kardesim bunu cozmedim amac uyeden 1 defa almakmı ole ıse bısı dıyemıyorum haram yemekten başka bişey ettıklerı yok cogu bu sekılde calsıyor saglam olanada guven olmuyor kurunun yanında yasıda yanıyor ... madem bu işi yapan bilişimler guven ıstıyorsa once on odemesız yapsınlar anlaşma belgelı yapsınlar birbirlerine dava acma hakkı olsun burada nedense hep firmalar karlı cıkıyor parayı alan daha musterısıne bakmıyor ... allah sonunuzu hayır etsin colgunuzdan cocugunuzdan cıkar o paralar merke tmeyin

kardsm sorunsuz bir sunucu + files istiyorsan 5 10 lira gözden cıkaracaksın ben vezirhosttan aldım oldukca memnunum oyun içi destek verıyorlar bi sorunum oldu dün mesela tw verdim adamlar halletti o kadar ilgililer almanı öneririm .. sen diyeceksin neden reklamını yapıyorsun,o kadar ilgilendiler ki karsılıgını vermek istedim. serverimi görmek istersen mesaj atabılırsın.

m0j1x.jpg

Not: Güvenlik Nedenile 1-2 Adet Referans Verilmektedir.
www.hasgame.org
www.tesirmt2.com

FİYATLAR TURKMMO ÜYELERİNE ÖZELDİR.. ÖDEME BİLDİRİMİYAPARKEN TURKMO YAZMAYI UNUTMAYINIZ

V1 FILES

V2 FİLES

V3 FİLES

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri