Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Metin2'yi ekran kartsız oynayamazsınki 

evet ekran kartı kardeşim.
Tamam.
Bende o aynı sorunu yaşamıştım ekran kartından dolayıdır zaten belirtmişsin ekran kartım çalışmıyor diye.
Ekran kartım çalışmıyor demedim bilgisayarın kendisinin ekran kartı var pcde.
Metin2'yi ekran kartsız oynayamazsınki![]()
Hımm.
arkadaşlar kaç sefer konu açtım bu hatanın çözümü siteden kaynaklanıyor
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
giriş yapın sonra nesne marketi açın düzeliyor nasıl oluyor diyenlere log hatası flash player yüzünden olur nesne markete girdiğinizde flash player devreye girer ve hata almazsınız yaptıktan sonra bi teşekkürü çok görmeyin !Ben pc'ye daha dün format attım ve Metin2'yi indirdim 3d log hatası veriyor. Görüntü bağdaştırıcısından sürücüyü güncelledim yine
sorun düzelmedi. Çalıştırdan dxdiag yazıp ekrana geldiğimde ise Directx özelliklerinde 3 hızlandırmanın önünde yok yazıyor hepsindede,
bu sorunu nasıl giderebilirim bir yardımcı olun lütfen.
Ayrıca benim ekran kartı yandı yeni taktırmadım..
arkadaşlar kaç sefer konu açtım bu hatanın çözümü siteden kaynaklanıyor
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
giriş yapın sonra nesne marketi açın düzeliyor nasıl oluyor diyenlere log hatası flash player yüzünden olur nesne markete girdiğinizde flash player devreye girer ve hata almazsınız yaptıktan sonra bi teşekkürü çok görmeyin !Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)