xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Server actim Kolaymi? Zormu? Ortami?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kartekmetin2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 54
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

kolay Servermi olsun?, Ortami?, Zormu?

• Zor Servermi ?

• Orta Derecemi ?

• Kolay Servermi ?

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Server actim Files'i nasil yapayim?

Kolay Derece NPC'de >> Kraliyet, 120 Silahlari olabilir.. Efsunlar sabit, lvl baslangic 250 olabilir ( Sabit efsunlar vs. )

Orta Derece NPC'de >> Celik, Muho vs olabilir, Baslangic 34 gerekli itemler ile.. Hazir Perfekt verebilir, Item dönüsümlü, Son silah Ay kilici olabilir ( 2 veya 3 cesitli efsunlar olabilir ) [ sabit degil yani ]

ZOR Derece NPC'de >> Celik Muho vs. YOK, 30 lvlik Silahlar olabilir, 54 lvlik zirhlara kadar olabilir, baslangic 34. BK Düsürmeli Her metinden 5-7 BK düsebilir, + basmalar npc'de, ejder itemleri degil de inci fln istemesi + basarken olabilir, NPC'de ruh tasi zen fasülyesi olabilir.., kasmak 75 den sonra zor olabilir, Efsunlar 2 cesitli gelebilir 10-15 gibi, NPC'de Inciler degil'de Istiridye olabilir..

Evet arkadaslar düsüncelerimi yazdim. Hangi serverfiles olsun ve extra Önerileriniz veya benim yazdiklarim'dan sizin önerileriniz farkliysa yazin ( BÜTÜN YAZILANLARI Degerlendirecegim )

Cevaplarinizi bekliyorum...

orta idaildir bence ama senin kararın saygı duymak gerekir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri