HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Server actim Files'i nasil yapayim?
Kolay Derece NPC'de >> Kraliyet, 120 Silahlari olabilir.. Efsunlar sabit, lvl baslangic 250 olabilir ( Sabit efsunlar vs. )
Orta Derece NPC'de >> Celik, Muho vs olabilir, Baslangic 34 gerekli itemler ile.. Hazir Perfekt verebilir, Item dönüsümlü, Son silah Ay kilici olabilir ( 2 veya 3 cesitli efsunlar olabilir ) [ sabit degil yani ]
ZOR Derece NPC'de >> Celik Muho vs. YOK, 30 lvlik Silahlar olabilir, 54 lvlik zirhlara kadar olabilir, baslangic 34. BK Düsürmeli Her metinden 5-7 BK düsebilir, + basmalar npc'de, ejder itemleri degil de inci fln istemesi + basarken olabilir, NPC'de ruh tasi zen fasülyesi olabilir.., kasmak 75 den sonra zor olabilir, Efsunlar 2 cesitli gelebilir 10-15 gibi, NPC'de Inciler degil'de Istiridye olabilir..
Evet arkadaslar düsüncelerimi yazdim. Hangi serverfiles olsun ve extra Önerileriniz veya benim yazdiklarim'dan sizin önerileriniz farkliysa yazin ( BÜTÜN YAZILANLARI Degerlendirecegim )
Cevaplarinizi bekliyorum...
orta idaildir bence ama senin kararın saygı duymak gerekir
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)