HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
merhaba arkadaslar ben bot alıcağım hangi haritada bota atsam iyi uridium toplar pvplerde düşman kesiyor..
-irisim henüz yok server yabancı server nasıl iris alabilirim sabır gereklimidir.
30 gün boyunca aldığım bot 400 bin uriidium kasar mı ?
-irisim henüz yok server yabancı server nasıl iris alabilirim sabır gereklimidir.
30 gün boyunca aldığım bot 400 bin uriidium kasar mı ?
Selam , Sabitteki Darkorbit VDS Nedir ? | Nasıl Alınır | VDS'De Uri Nasıl Kasılır | Resimli Anlatım Konusunu detaylıca okursanız sevinirim.Sorularınızın giderilmesi için bir çok bilgi mevcut
Sadece kendi bilgisayarınzda bot kullanmanız , Bot lisansınından zaman kaybetmenize neden olur.Aylık 20 yada 15 TL olan Sunuculardan alırsanız (Linkteki konuda anlattım) Ayda istediğiniz uridium'un çook daha fazlasını elde edebilirsiniz
Sadece kendi bilgisayarınzda bot kullanmanız , Bot lisansınından zaman kaybetmenize neden olur.Aylık 20 yada 15 TL olan Sunuculardan alırsanız (Linkteki konuda anlattım) Ayda istediğiniz uridium'un çook daha fazlasını elde edebilirsiniz
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)