bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Yeter Harbi Yeter artık

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lLykial
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Sakin ol önce..
Senin metin2 sunucunda problem var.
İstersen ışınlanırken atmadıgına dair video çekebilirim.
1 T Koyulduguna dairde video çekebilirim !

bence benden önce sakin ol :D bak kardeşim ben sana ne diyorum sende olmuyor diye bende de olmayacak diye bi kaide YOK sen her konunun altına bunu yazacaksan işin zor :D bende hata var evet biliyorum ve buna bi çözüm arıyorum senin dediğin ise:bende hiç böyle bişe olmuyor hiç böyle bişeyle karşılaşmadım.
e kardeşim tamam karşılaşmadın da bu karşındaki adamın sorununu halledecek mi yok tamam sende olmayabilir normal video veya fotoya da gerek yok bu normal :D

Öncelikle sakin ol altı üstü bir oyun.Şimdi ticarete para koyulamıyor derken neden bahsediyorsun anlayamadım paran 1.999.999.999 yang'ı geçmiş olabilir belki bu nedenle koyamıyorsundur.Ama sen en iyisi koyulamadığını daha iyi anlatmak ve göstermek amaçlı bir video çek ve konuya ekle bizde görelim neymiş bu koyulamama davası.Azrail konusunda gelince azrail sıkıştırma olayı eskide kaldı yaklaşık 1 ay'dır hiç bir boss sıkıştırılamaz halde editlenmiş durumda senin şaman olman beni ilgilendirmez ama metin2'yi eğer yeterince oynayıp anlamışsan eğer Şamanların zaten normaldede çoğu boss'u kesemediğini öğrenmişsindir millet boşuna gidip savaşçı açmıyor onlarda biliyor şaman ve suranın büyü yeteneğinin diğer karakterler üzerindeki gücünü ama onlarda boss vb. kesmek için bu karakteri tercih ediyorlar umarım artık yeterli cevabı almışsındır.

zaten şaman olmayla ilgili lafımı forever a dedim üstüne almışsın sende

Söylediklerinin hepsine katılıyorum.. çok doğru söylyiorsun admine mesaj atsan yılda birkere atmaz oda atarsa şansınadır.. adam ayda paraya para demiyo senimi takıcak be boşver oynama pvp mvpe gir TR adam gibi oyna emeğini Türke ver

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri