shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Scarlet 1
Scarlet
dogusarikaya 1
dogusarikaya
Hikaye Ekle

Yeter Harbi Yeter artık

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lLykial
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Azrail vb. bosslar uzun süredir sıkıştırılamıyor ve bu bilerek yapılmış bir şey yani bu bir sorun olamaz.

sorun olamaz mı önceden sıkıştırmaktan daha kolay ne vardı bu 1.si 2.si epeydir derken kaç aylık bi zaman diliminden söz ediyorsun 3.sü herkes sura savaşçı değil şamanlar ne halt yiyecek azo keserken yediği 4.5k

Ticarete para konmama diye bir sorun bulunmuyor hic bi serverde digerlerini admine iletirsin fakat o dediğin olay senden kaynaklı kardeşim burda bize kan kusmana gerek yok.

Size göre herşey kolay bir PVP server yönetmek demek facebook hesabı acmak gibi degildir her şeyin ayrıntısını bilmek gerekiyor ve herşeyi düzenine uygun ve yavaşca düzgünce yapmalı admin de bilir 5 dakikalik dandik bir bakım yapmasını ama yapmıyor niye cünkü dosyalar zarar görsün istemiyor onlar iyiliğiniz için ugraşırken siz böyle pervasızca küfürler hakaretler laflar söylüyorsunuz herşeyde User haklı değildir bunu kafanız alsın artık.

inanın bu olaylara en çok ben sabretmişimdir ama sabır da bir yere kadar.adminin işi hiç kolay değildir biliyorum hani diyorsunuz ya hep user haklı değildir diye bence tamam hep haklı olmayabilirde böyle düşünüp useri kaybetmeye de lüzum yok.gelelim benim meseleye zaten nerde nadir görülen bi halt varsa beni bulur oyunu 4 kere sildim yükledim sonuç yok hani diyorsunuz ya oyunu sil baştan yükle diye.inanın burda bir çok kişinin böyle patlamasının sebebi ilgilenmeyen yetkililerdendir

ya ne bi konuya bakma gayreti içerisindesiniz ne de uğraş..!

arkadaş ben kaç defa konu açacam ve tek dediğiniz laf şu:"oyunu tekrar yükleyin"

e yükledikte noldu bi halt oldu mu yok

şeytan kulesine çıktık azo katına kadar geldik azo sıkışmıyor

veya slot yok

insanların emeğini boşa çıkartmayı çok mu seviyorsunuz fanteziniz bu mudur?

aynı mazereti kullandığınız bir sorun daha:

ticarete para konulmuyor diye 2 tane konu açtım

tık yok ilgilenen yok

bilmem farkında msıınız da oyun git gide kötüye gidiyor ve bunun suçlusu userlar değil

kim olduğunu herkes çok iyi biliyor

bi kere daha yazıyorum yaşadığım sorunları umarım ilgilenen olur zahmet edip:

1 TİCARETE PARA KONMUYOR.
2 AZRAİL SIKIŞMIYOR(GENEL BİR SIKINTI BU)
3 OYUN ANİDEN KAPANIYOR(GENELDE IŞINLANIRKEN)
bir umutla bunları buraya yazdım belki bakan olur diye de ben bakılmayacağını çok iyi biliyorum hadi hayırlısı bakalım:ka24::ka24::ka24::mad:

1 ) Azrail Sıkıştırmasını bilene , o oyunun zorlugu.
2 ) Ticarete Para Konmuyor Demişsin , 1.000.000.000 Yang'a kadar para konulabiliyor.
3 ) Oyun aniden kapanıyor ışınlanırken diyorsun öyle birşey yok daha doğrusu ben hiç öyle bir sorunla karşılaşmadım.
4 ) Azrail'i Su Perisiyle kesemessin en az +45 Ort Zehirin Ve ölümsüzlü itemlerin olması gerek.

Oyunu kötülemene izin veremem , kusura bakma. @admin;

Moderatör tarafında düzenlendi:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri