PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
Hikaye Ekle

Yeter Harbi Yeter artık

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lLykial
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

1 ) azrail sıkıştırmasını bilene , o oyunun zorlugu.
2 ) ticarete para konmuyor demişsin , 1.000.000.000 yang'a kadar para konulabiliyor.
3 ) oyun aniden kapanıyor ışınlanırken diyorsun öyle birşey yok daha doğrusu ben hiç öyle bir sorunla karşılaşmadım.
4 ) azrail'i su perisiyle kesemessin en az +45 ort zehirin ve ölümsüzlü itemlerin olması gerek.

Oyunu kötülemene izin veremem , kusura bakma. @admin;

sen İyİ mİsİn? Cİdden bunu soruyorum lan sende olmuyor dİye bende de olmayacak dİye bİr olay yok bu 1.sİ
ayrica elİmde 95 lvllİk Çan var bu 2.sİ
azraİl sikiŞtirilamiyor demİŞsİn neden ben bu patchten Öncekİnde hİÇ uĞraŞmadan sikiŞtiriyordum yazarken azicik mantik kullanmani Önerİrİm

ayrica ben full set bİr Şamanim elİmdekİnde ort yok tamam bu az vurmamin bİr sebebİ fakat sikiŞtirilsa dÜz 3k 3k vuruyorum ve cani baya bİr İnİyor ve 45 ort zehİrmİŞ Şu bu hİkaye ben skİlle 4k vuruyorum krİtİksİz oyunu kÖtÜlemekle alakasi yok o zaman bu bÖlÜme bÜtÜn bunlar bende olmuyor. Yazin ya da oyunu kÖtÜlemene İzİn veremem dİye mazeret uydurun zaten adam gİbİ bİŞe yazsaniz ŞaŞiracaĞim cİdden

bu arada ticarete 1t ye kadar para konuluyor dedin evet bende de bir aralar konuluyordu artık konulmuyor para ayırma meymeneti çıkmıyor oyunu 3 kere baştan yükledim tümden de sildim tekrar yükledim gene aynı sorun kusura bakmayın üslubumu bozmak zorunda kaldım ama bunu yaptıran gene SİZLERSİNİZ

bu arada ticarete 1t ye kadar para konuluyor dedin evet bende de bir aralar konuluyordu artık konulmuyor para ayırma meymeneti çıkmıyor oyunu 3 kere baştan yükledim tümden de sildim tekrar yükledim gene aynı sorun kusura bakmayın üslubumu bozmak zorunda kaldım ama bunu yaptıran gene SİZLERSİNİZ

Öncelikle sakin ol altı üstü bir oyun.Şimdi ticarete para koyulamıyor derken neden bahsediyorsun anlayamadım paran 1.999.999.999 yang'ı geçmiş olabilir belki bu nedenle koyamıyorsundur.Ama sen en iyisi koyulamadığını daha iyi anlatmak ve göstermek amaçlı bir video çek ve konuya ekle bizde görelim neymiş bu koyulamama davası.Azrail konusunda gelince azrail sıkıştırma olayı eskide kaldı yaklaşık 1 ay'dır hiç bir boss sıkıştırılamaz halde editlenmiş durumda senin şaman olman beni ilgilendirmez ama metin2'yi eğer yeterince oynayıp anlamışsan eğer Şamanların zaten normaldede çoğu boss'u kesemediğini öğrenmişsindir millet boşuna gidip savaşçı açmıyor onlarda biliyor şaman ve suranın büyü yeteneğinin diğer karakterler üzerindeki gücünü ama onlarda boss vb. kesmek için bu karakteri tercih ediyorlar umarım artık yeterli cevabı almışsındır.

sen İyİ mİsİn? Cİdden bunu soruyorum lan sende olmuyor dİye bende de olmayacak dİye bİr olay yok bu 1.sİ
ayrica elİmde 95 lvllİk Çan var bu 2.sİ
azraİl sikiŞtirilamiyor demİŞsİn neden ben bu patchten Öncekİnde hİÇ uĞraŞmadan sikiŞtiriyordum yazarken azicik mantik kullanmani Önerİrİm

ayrica ben full set bİr Şamanim elİmdekİnde ort yok tamam bu az vurmamin bİr sebebİ fakat sikiŞtirilsa dÜz 3k 3k vuruyorum ve cani baya bİr İnİyor ve 45 ort zehİrmİŞ Şu bu hİkaye ben skİlle 4k vuruyorum krİtİksİz oyunu kÖtÜlemekle alakasi yok o zaman bu bÖlÜme bÜtÜn bunlar bende olmuyor. Yazin ya da oyunu kÖtÜlemene İzİn veremem dİye mazeret uydurun zaten adam gİbİ bİŞe yazsaniz ŞaŞiracaĞim cİdden

Sakin ol önce..
Senin metin2 sunucunda problem var.
İstersen ışınlanırken atmadıgına dair video çekebilirim.
1 T Koyulduguna dairde video çekebilirim !

Öncelikle sakin ol altı üstü bir oyun.Şimdi ticarete para koyulamıyor derken neden bahsediyorsun anlayamadım paran 1.999.999.999 yang'ı geçmiş olabilir belki bu nedenle koyamıyorsundur.Ama sen en iyisi koyulamadığını daha iyi anlatmak ve göstermek amaçlı bir video çek ve konuya ekle bizde görelim neymiş bu koyulamama davası.Azrail konusunda gelince azrail sıkıştırma olayı eskide kaldı yaklaşık 1 ay'dır hiç bir boss sıkıştırılamaz halde editlenmiş durumda senin şaman olman beni ilgilendirmez ama metin2'yi eğer yeterince oynayıp anlamışsan eğer Şamanların zaten normaldede çoğu boss'u kesemediğini öğrenmişsindir millet boşuna gidip savaşçı açmıyor onlarda biliyor şaman ve suranın büyü yeteneğinin diğer karakterler üzerindeki gücünü ama onlarda boss vb. kesmek için bu karakteri tercih ediyorlar umarım artık yeterli cevabı almışsındır.

merak etme bu oyunda 6 yılımı verdim ben onu kafana takma sen ayrıca evet bu bir oyun fakat bu umursamazlığın sebebini anlamış değilim.Ha o konuya gelince bende bilseydim azonun ve bir çok bossun sıkışmaz olcağını çıkmazdım kuleye bu 1.si 2.si hayatımda gördüğüm en saçma sapan editlenme bu sıkışmama gibi bi lüks olabilir mi ya zaten swde intikam fakirliği var yakında tanesi 1t olmazsa yemin ediyorum şaşırmam.Gel gelelim ticarete para koymaya ben size olayı şöyle anlatayım:

mesela adamın teki 10m istedi tamam mı(bu rakam gider de gider sırf 10m değil) sende o paranın bulunduğu haneye tıklıyorsun ama para ayırma çalışmıyor tıklıyorsun ama boş olmuyor adama hiç bi halt veremiyorsun..ben bu olaydan söz ediyorum tec alırken illa adamın teci pazara koymayı bilmesi mi gerekiyor hayır işte bnm yakındığım konu bu

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri