HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar. Geçen sene olduğu gibi yine bizim okulda sınıflar arası turnuva başlıyor.
Ve ben bu sefer kaleci ve defans olarak katılıyorum turnuvaya.Yani sizin anlıyacağınız ilk maç kaleci diğer maçlar defansım.. Neyse konuya gelelim!!
Ben kaleci ve defans olarak katılacam ama nasıl antreman yapacağımı bilmyrm.Lütfen yardımcı olur musunuz ? 2 gün var ! Kaleci ve defans antremanlarını ayrı ayrı yazarsanız sevinirim
Ve ben bu sefer kaleci ve defans olarak katılıyorum turnuvaya.Yani sizin anlıyacağınız ilk maç kaleci diğer maçlar defansım.. Neyse konuya gelelim!!
Ben kaleci ve defans olarak katılacam ama nasıl antreman yapacağımı bilmyrm.Lütfen yardımcı olur musunuz ? 2 gün var ! Kaleci ve defans antremanlarını ayrı ayrı yazarsanız sevinirim

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Defanslık hakkında pek bir bilgim yok ama Göztepe'de 5 Sene lisanlı oynadım kaleci olarak.İlk önce uydurukta olsa bir kaleci eldiveni bul bir tane top al kaliteli birde seni çalıştırıcak birini bul park gibi bir yere gidin yada çimlik daha iyi olur , ilk olarak ısınma hareketleri yap açma germe olarak geçer YouTube dan falan videolarını izleyebilirsin sonra toplu ısınma dediğimiz bir olay var mesela yere oturuyorsun karşındaki eliylyle bir sağa bir sola atıyor topu ama bunları yazarak anlatamam Yotube'dan videolu anlatımları araştırmalısın.
Defanslık hakkında pek bir bilgim yok ama Göztepe'de 5 Sene lisanlı oynadım kaleci olarak.İlk önce uydurukta olsa bir kaleci eldiveni bul bir tane top al kaliteli birde seni çalıştırıcak birini bul park gibi bir yere gidin yada çimlik daha iyi olur , ilk olarak ısınma hareketleri yap açma germe olarak geçer YouTube dan falan videolarını izleyebilirsin sonra toplu ısınma dediğimiz bir olay var mesela yere oturuyorsun karşındaki eliylyle bir sağa bir sola atıyor topu ama bunları yazarak anlatamam Yotube'dan videolu anlatımları araştırmalısın.
Teşekkürler + RepDefanslık hakkında pek bir bilgim yok ama Göztepe'de 5 Sene lisanlı oynadım kaleci olarak.İlk önce uydurukta olsa bir kaleci eldiveni bul bir tane top al kaliteli birde seni çalıştırıcak birini bul park gibi bir yere gidin yada çimlik daha iyi olur , ilk olarak ısınma hareketleri yap açma germe olarak geçer YouTube dan falan videolarını izleyebilirsin sonra toplu ısınma dediğimiz bir olay var mesela yere oturuyorsun karşındaki eliylyle bir sağa bir sola atıyor topu ama bunları yazarak anlatamam Yotube'dan videolu anlatımları araştırmalısın.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)