Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
bencemal 1
bencemal
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

75 mmoliram ÇALINDI...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 8273401
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 302

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Ben hesabıma ulaşamıyorum eskiden, giriş yapınca voltran kısmı çıkmıyordu.. Admin yardımcı oldu geri aldım, sorun şuymuş; voltrandaki hesabımın şifresi farklı olduğu için giremiyormuşum. Admin şifremi düzeltti girdim. Ben sonradan anladım ki bir başkası benim şifremi değiştirmiş o yüzden giremiyordum. Ben hesabımı geri alınca o kişi msn yi üstüne almış. Önceden benim msnem üstündeydi msn yi çalıp msn değiştirmişler.. Ben msn adresimi geri aldım. Tamam artık hesaptan da geçtim sadece 4 gün sonra açılacak olan marketteki 75 mmoliramı geri istiyorum.

Ben sonteklifden ilk voltran adına e-pin almıştım. Hatta olmamıştı admin düzeltmişti. Özel mesajdan admina sonteklifdeki tüm bilgileri de yollamıştım karakter adım msn adresim. Admin en azından o 75 mmoliranın benim olduğunu biliyor. Almadan önce ona sordum alabilirsin dedi, aldıktan sonra kodumu kullanamadım o manuel onayladı. Sonra hesabıma ulaşamadım hesabıma ulaşmamı sağladı. Şimdi hesabım çalındı, en azından market açılmadan 75 mmoliramı bana ulaştırırın lütfen..

Son düzenleme:
Bu senin hatan pek sanmam yerinde olsam hala o paramı istemezdim bilgisayarına ilk bi git format at sonra hile keyloger ws virüslü şeyleri indirme. o para sana gelse edit alsan diyelim ay kılıcı aldın adam charına giricek oradan alacak o zaman da mı adminden yardım isticeksin aklını başına topla kardeşim bilgisayarına hile ws indirme git bide format at 75 tl yi sokakta mı buldun bu kadar rahatsın admin senın pc nin bekçisi mi

dıkat;13994303' Alıntı:
Bu senin hatan pek sanmam yerinde olsam hala o paramı istemezdim bilgisayarına ilk bi git format at sonra hile keyloger ws virüslü şeyleri indirme. o para sana gelse edit alsan diyelim ay kılıcı aldın adam charına giricek oradan alacak o zaman da mı adminden yardım isticeksin aklını başına topla kardeşim bilgisayarına hile ws indirme git bide format at 75 tl yi sokakta mı buldun bu kadar rahatsın admin senın pc nin bekçisi mi

kardeş benim yakın bi arkadaşım yaptı bunu şifrelerimi biliyordu sadece msn adresimin bağlı olduğu diğer msn mi bilmiyordu. ihanet edeceğini hiç sanmazdım şimdi anladım. Bilgisayarımda ne virüs var , nod 32 orjinal yüklü, ne de hile ( hile oldu mu oyun açılmıyor ) anlatabildim mi ? haklısın 75 lirayı sokakta bulmadım adminin ilgilenmesini rica ediyorum..

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri