ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

İlgİlenİn

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan almix16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 160

almix16

Level 1
Üye
Konular
19
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 5 Ay 8 Gün
Başarım Puanı
35
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

GM önceki gibi oyuncu yok oyunda bunun sebebi sizsiniz venüsde 20 oyuncu ya var ya yok nedeni adam birine velet diyo diğeri ss alıyo burda paylaşıyo hemen banlıyosunuz mesela ben adama selam verdim almadı diye rezil herif yazdım diye banladınız başkası ezk yazıyo banlıyonuz böyle saçmalık olmamalı ya sura setim var kimseyle ticaret yapamıyorum ban yer diye nedeni adama selam veririm ss alır ban yerim diye küçük laflara ban atıyonuz 4 çarım ban yedi 1 kez daha yerse küçük laftan dolayı oyunu bırakıcam vallahi yeter artık ayıp ya sürekli güncelleme yapıyonuz 3 saatir bekliyorum güncellemesini oyunu saçma sapan itemler falan yapmayın normal mt2deki gibi olsun krallıklar mavi ölüm korsan tanaka bunlar saçma sapan slotlar bunları kaldırın eskiden olup şimdi olmayan editler var bazılarında geçen birisi 40 kritik 40 delicili 40 ort 40 beceri vs. dolunay satıyo bunları siz özel olarakmı yapıp veriyosunuz anlamadım vallahi alttan bişeyler yazıcam +90 seviye diyo 90 levele kasamayan arkadaşlara haksızlık oluyo +15 seviye olmalı seviye sınırı 130 levelde kalsın 130 level ilerisini geçmesin diyeceklerim bu kadar bana hak veren arkadaşlarım beğensinler
İLGİLENİRSENİZ M.OLURUM
TEŞEKKÜRLER.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri