HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Evet arkadaşlar. Yapacağınız şey çok basit. Aşağıdaki sorulara, aklınızca ve gönlünüzce cevap verebilirsiniz.
Bu sorulardan sonra ne kadar sevdiğinizi anlayacağız
1. Soru -) Onu ne kadar sevdiğini anlat.
2. Soru -) Hayatındaki en önemli 3 şey.
3. Soru -) Onu bana tek cümleyle anlat.
4. Soru -) O mu yoksa ölüm mü ?
5. Soru -) Silahlı bir adam. 2nizden birini öldürecek. Soruyor sana "Sen mi o mu?" diye. Seçim hakkı senin.
NOT : Soruların cevaplarını konuya yorum olarak yazınız.
NOT 2 : Bu konuyu bir yöneticimize 1 Mart 2013 Saat : 19.00 tarihinde kapattıracağım ve gelen yorumlara tek tek özel mesaj ile cevap vereceğim. (Bİr aksilik çıkmaz ise.)
NOT 3 : Konu kapandığında bende ilk bana soran arkadaşa verdiğim cevapları yazacağım.
Gelen Cevaplar :
Bu sorulardan sonra ne kadar sevdiğinizi anlayacağız

1. Soru -) Onu ne kadar sevdiğini anlat.
2. Soru -) Hayatındaki en önemli 3 şey.
3. Soru -) Onu bana tek cümleyle anlat.
4. Soru -) O mu yoksa ölüm mü ?
5. Soru -) Silahlı bir adam. 2nizden birini öldürecek. Soruyor sana "Sen mi o mu?" diye. Seçim hakkı senin.
NOT : Soruların cevaplarını konuya yorum olarak yazınız.
NOT 2 : Bu konuyu bir yöneticimize 1 Mart 2013 Saat : 19.00 tarihinde kapattıracağım ve gelen yorumlara tek tek özel mesaj ile cevap vereceğim. (Bİr aksilik çıkmaz ise.)
NOT 3 : Konu kapandığında bende ilk bana soran arkadaşa verdiğim cevapları yazacağım.
Gelen Cevaplar :
1-Sadece onun da ölebileceğini düşünerek saatlerce ağlamıştım.
2- Gülüşü, kokusu, elleri
3- O beni tek mesajıyla gülümseten, yanına gittiğimde gülüşümü saklayamadığım, yanımda geçireceği 1 dakika için ömrümü verebileceğim, sarıldığında nefesimi kesen, elimi tuttuğunda kekemelettirecek kadar heyecanlandıran tek kişi. Melek.
4- Benim ölümüme dayanamaz, onun üzülmesine ben dayanamam. O.
5- 4.soruda farklı bir cevap vermiştim. Böyle bir soruda farklı olacak; onun ölmesine dayanamam 1.soruda da belirttiğim gibi sadece ölebileceğini düşünerek saatlerce ağladım. Beni öldürsün daha iyi. Zaten o ölürse benim ölüden farkım kalmaz ki.
@beden2;
1. Soru -) Bilmiyorum Sana nasıl sevdigimi İçimde Kopan Fırtınayı Ölecegin içimdeki sen vakitleri
nasıl anlatırım
sevildiğini
2. Soru -)Kendisi-Bana Olanaşkı-Benim ona olan aşkım
3. Soru -) Sen Sevmeseydim Geceler Uzun olmazdı Yıldızlar Senin gibi güzel parlamazdı..
4. Soru -) Ölüm-Varsa 2miz Ölmeliyiz.O Ölürse Benim Zaten Yaşama Hevesim olmaz Ben Ölürsem o yaşayamaz.ki
5. Soru -) Hiç kuşkusuz ki KeNDİM.
1-) Haksız oldugum halde özür dileyecek kırıldıgını anladıgımda ağyalabilecek kadar çok..
2-) Ailem , SevgiLim , Arkadaşlarım.
3-) Tek bir KeLimesiyLe Herşeyi sildirebilir bana..
4-) O yoksa zaten ölüm..
5-) Onun ölmesine dayanamam defalarca bana sıksın silahı..
Son düzenleme:
3- O beni tek mesajıyla gülümseten, yanına gittiğimde gülüşümü saklayamadığım, yanımda geçireceği 1 dakika için ömrümü verebileceğim, sarıldığında nefesimi kesen, elimi tuttuğunda kekemelettirecek kadar heyecanlandıran tek kişi. Melek.
5- 4.soruda farklı bir cevap vermiştim. Böyle bir soruda farklı olacak; onun ölmesine dayanamam 1.soruda da belirttiğim gibi sadece ölebileceğini düşünerek saatlerce ağladım. Beni öldürsün daha iyi. Zaten o ölürse benim ölüden farkım kalmaz ki.
@beden2;
@beden2;
Moderatör tarafında düzenlendi:
@beden2;
Yorumunuz için teşekkürler. 1 Mart'da değerlendirmeniz özel mesaj olarak gelecek

Moderatör tarafında düzenlendi:
1. Soru -) Bilmiyorum Sana nasıl sevdigimi İçimde Kopan Fırtınayı Ölecegin içimdeki sen vakitleri
nasıl anlatırım
sevildiğini
3. Soru -) Sen Sevmeseydim Geceler Uzun olmazdı Yıldızlar Senin gibi güzel parlamazdı..
4. Soru -) Ölüm-Varsa 2miz Ölmeliyiz.O Ölürse Benim Zaten Yaşama Hevesim olmaz Ben Ölürsem o yaşayamaz.ki
nasıl anlatırım
sevildiğini
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)