mavzermete 1
mavzermete
dreamstone 1
dreamstone
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
Hikaye Ekle

SiberDizayn <3

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bilalerdem98
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Hiçbir bilişime fazla güvenmeyin. Sitesi durup durup kapanıyor. Mysql veri tabanı sağlam değil.

ayrıca hem ben madurum. bana inanmayanlar bakın:

Bırakın yaa böyle bilişim olmaz. Ticketlere erken cevap veriyormuş lan 5 gün önce parayı gönderdim. Açıldı pvp sorunları bitmiyor. Bi siteleri çöküyor. Açılmasını 1 gün bekledik. Bi ticketlere cevap vermezler. Saat 12 de ticket attım saat 3 oldu hala cevap yok. Sabah saat 8 de bakıyorlar ticketlere bi de 5 de ondan başka yok. İlgilenme 0 arkadaşlar. Ben Alacakları Uyarıyorum Almayın bence. Sonra uğraşırsınız kendi kendinize parayı yatırdıkdan sonra ortada kalıyorsunuz.!

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Firmayı nasıl bilirsiniz ? : Gereğinden Fazla Araştırma Yaptım. En Güveniliri Bu.:ka19:

Herhangi bir dolandırıcılık,sahtekarlık gibi durumları var mı ? : Kesinlikle Hayır. Bulamadım

Güvenilir mi ? : Evet :ka19:

Sizce Almalımıyım ? : Evet. :ka19:

BAKIN ARKADASLAR BAZILARINA REKLAM GİBİ GELEBİLİR. ama değil. siberdizayn ile bi alakam yok.
çok hoşuma gitti server alacağım kesin. çok güvenilir görünüyor. yeni bir bilişim ama gerçekten iyi.
tek eksiği oyun içi otomatik log temizleme özelliği olmaması. ona da bi çare buluruz artık.:o

Konu için teşekkürler :)

Otomatik log silme istersen biz yapabiliriz.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri