yarka0000 1
yarka0000
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Windows 7 Movie Maker Acılmıyor !!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan blackzone2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

yaptım fakat olmadı ama yinede tesekkurler 2 kere en güncel surumunu yukledim ekran kartının yinede olmadı 4 kere güncelledim olmadı eski sürümünü denedim yine olmadı mecbur 2.6 kullancam heralde ben 5 senedir kullanıyodum movie maker 7 yi fakat dün denedim acmayı acılmadı 2 gündür ne yaptıysam olmadı formatlık iste olabilir formatlada düzelmiyede bilir geri yükleme noktası olsa alcaktımda hepsi kaybolmus bugune var sadece :S

2-3 gün öncesine kadar çalişiyorsa ,format attiğin zaman düzelecektir. :)

yaptım fakat olmadı ama yinede tesekkurler 2 kere en güncel surumunu yukledim ekran kartının yinede olmadı 4 kere güncelledim olmadı eski sürümünü denedim yine olmadı mecbur 2.6 kullancam heralde ben 5 senedir kullanıyodum movie maker 7 yi fakat dün denedim acmayı acılmadı 2 gündür ne yaptıysam olmadı formatlık iste olabilir formatlada düzelmiyede bilir geri yükleme noktası olsa alcaktımda hepsi kaybolmus bugune var sadece :S

Kardeşim şimdi çalışmama nedeni sanırsam sistemini zorluyor olabilir.Eskiden çalışma sebebi ise eksiden daha az program kurman olabilir.Başlangıçta açılan programlar Movie Maker yeni sürümünün açılmamasına sebep olabilir.

Movie Maker sistem gereksinimleri =

Bilgisayarını geçmiş bir tarihe almaya deneyebilirsin...

İyi forumlar...

Arkadaşım Dediklerim :

Öncelikle Selamün Aleyküm Kardeşim.
Dediklerimi Yaparsan bu işi halledersin :) ALLAH'ın izniyle
önce revo ununstalleri indir bilgisayarına link :

Sonra Movie Maker 7 Yi Kaldır.

Sonra Burdan :

Movie Maker'i indir.

NOT:TÜRKÇE istersen en alttaki MM26_TR.msi Dosyasını indir

Sonra ekran kartının sitesinden veya başka bir yerden en güncel ekran kartı driverini yükle.

Açılacaktır.

Kolay Gelsin...

Olmadıysa Sistem Geri Yükleme Yap.

Sistemini 1 hafta Önceye Al Sorunun Düzelecektir.

Alamıyorum iste Geri yükleme noktası yok 16.02.2013 Tarihine Var zaten o tarihtede sorun vardı Geri yükleme noktası 2-3 tane ben bise olur diye olusturmustum fakat geri yükleme noktası silinmis bulamadım ona alsam düzelir heralde bulamadım nasıl bulabilirim olusturdugum geri yükleme noktalarını bilen varmı arkadaslar ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri