Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
yaptım fakat olmadı ama yinede tesekkurler 2 kere en güncel surumunu yukledim ekran kartının yinede olmadı 4 kere güncelledim olmadı eski sürümünü denedim yine olmadı mecbur 2.6 kullancam heralde ben 5 senedir kullanıyodum movie maker 7 yi fakat dün denedim acmayı acılmadı 2 gündür ne yaptıysam olmadı formatlık iste olabilir formatlada düzelmiyede bilir geri yükleme noktası olsa alcaktımda hepsi kaybolmus bugune var sadece :S
2-3 gün öncesine kadar çalişiyorsa ,format attiğin zaman düzelecektir.

yaptım fakat olmadı ama yinede tesekkurler 2 kere en güncel surumunu yukledim ekran kartının yinede olmadı 4 kere güncelledim olmadı eski sürümünü denedim yine olmadı mecbur 2.6 kullancam heralde ben 5 senedir kullanıyodum movie maker 7 yi fakat dün denedim acmayı acılmadı 2 gündür ne yaptıysam olmadı formatlık iste olabilir formatlada düzelmiyede bilir geri yükleme noktası olsa alcaktımda hepsi kaybolmus bugune var sadece :S
Kardeşim şimdi çalışmama nedeni sanırsam sistemini zorluyor olabilir.Eskiden çalışma sebebi ise eksiden daha az program kurman olabilir.Başlangıçta açılan programlar Movie Maker yeni sürümünün açılmamasına sebep olabilir.
Movie Maker sistem gereksinimleri =
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Bilgisayarını geçmiş bir tarihe almaya deneyebilirsin...
İyi forumlar...
güncel ++++
Arkadaşım Dediklerim :
Öncelikle Selamün Aleyküm Kardeşim.
Dediklerimi Yaparsan bu işi halledersinALLAH'ın izniyle
önce revo ununstalleri indir bilgisayarına link :
Sonra Movie Maker 7 Yi Kaldır.
Sonra Burdan :
Movie Maker'i indir.
NOT:TÜRKÇE istersen en alttaki MM26_TR.msi Dosyasını indir
Sonra ekran kartının sitesinden veya başka bir yerden en güncel ekran kartı driverini yükle.
Açılacaktır.
Kolay Gelsin...
Olmadıysa Sistem Geri Yükleme Yap.
Sistemini 1 hafta Önceye Al Sorunun Düzelecektir.
Alamıyorum iste Geri yükleme noktası yok 16.02.2013 Tarihine Var zaten o tarihtede sorun vardı Geri yükleme noktası 2-3 tane ben bise olur diye olusturmustum fakat geri yükleme noktası silinmis bulamadım ona alsam düzelir heralde bulamadım nasıl bulabilirim olusturdugum geri yükleme noktalarını bilen varmı arkadaslar ?