noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Can Öcalan 1
Can Öcalan
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Hikaye Ekle

Windows 7 Movie Maker Acılmıyor !!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan blackzone2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Arkadaslar 2 gündür internette arastırıyorum butun cozumleri denedim fakat bi ise yaramadı en sonunda konu acmaya karar verdim aldıgım hata su cogu kisininde basına gelmistir heralde.
k5ux1.png

Ekran Kartım :

k5v11.png

Radeon X1550 Series Yazıyordu guncelledim bole oldu

Not : Fakat Her ikisindede calısıyodu işim düstü video yuklycktm fakat baktım bu hatayı aldım.:(:(

Önerilerinizi Bekliyorum Arkadaslar Simdiden Teşekkürler Hepinize...

Öncelikle Selamün Aleyküm Kardeşim.
Dediklerimi Yaparsan bu işi halledersin :) ALLAH'ın izniyle
önce revo ununstalleri indir bilgisayarına link :

Sonra Movie Maker 7 Yi Kaldır.

Sonra Burdan :

Movie Maker'i indir.

NOT:TÜRKÇE istersen en alttaki MM26_TR.msi Dosyasını indir

Sonra ekran kartının sitesinden veya başka bir yerden en güncel ekran kartı driverini yükle.

Açılacaktır.

Kolay Gelsin...

Arkadaşin dedikleri olur herhalde bayağa güzel anlatmiş eğer olmazsa Pc sisteminin yetmediğini düşünmüyorum,ekran kartini güzelce bir güncelle ,gene olmazsa geri pc yükleme yap eski bir tarihe yuklemeyi dene,oda olmazsa format atman halinde düzeleceğini tahmin ediyorum. Çünkü dediğim gibi ekran kartin yeterli :)

yaptım fakat olmadı ama yinede tesekkurler 2 kere en güncel surumunu yukledim ekran kartının yinede olmadı 4 kere güncelledim olmadı eski sürümünü denedim yine olmadı mecbur 2.6 kullancam heralde ben 5 senedir kullanıyodum movie maker 7 yi fakat dün denedim acmayı acılmadı 2 gündür ne yaptıysam olmadı formatlık iste olabilir formatlada düzelmiyede bilir geri yükleme noktası olsa alcaktımda hepsi kaybolmus bugune var sadece :S

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri