HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar , kaç gündür uğraşıyorum herşeyi denedim dns silip tekrar yükleme d ye kurma c ye kurma vs. baya şeyler denedim fakat hala çözümünü bulamadım oyunu açıyorum bütün serverlerin chleri ... olarak gözüküyor çözümü ne olabilir ?
.................... Hatası:
Çözüm 1: Masaüstünde mouseyi sağ tıklayın. Oyun kapalı durumda iken "Yönetici olarak çalıştır" seçeneğini seçin. Bu eylemi gerçekleştirmek için, yönetici haklarına sahip olmanız gerekmekte..
Çözüm 2: Çoğu durumda, güvenlik duvarı bu hataya sebebiyet verebilir. Ayrıca bakım sırasında da bu hatayı alabilirsiniz.
Bunların hepsinide denedim yinede olmadı yardım lütfen .
NOT : Metin2 Türke yani normal a girerken bu hatayı veriyor .
.................... Hatası:
Çözüm 1: Masaüstünde mouseyi sağ tıklayın. Oyun kapalı durumda iken "Yönetici olarak çalıştır" seçeneğini seçin. Bu eylemi gerçekleştirmek için, yönetici haklarına sahip olmanız gerekmekte..
Çözüm 2: Çoğu durumda, güvenlik duvarı bu hataya sebebiyet verebilir. Ayrıca bakım sırasında da bu hatayı alabilirsiniz.
Bunların hepsinide denedim yinede olmadı yardım lütfen .
NOT : Metin2 Türke yani normal a girerken bu hatayı veriyor .
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)