noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
Hikaye Ekle

XLUISCOLX Ingame Trainer

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan soncix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 469
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Resim koyamıyorum çünküğ nasıl koyulcak bilmiyorum ama videolu anlatım buldum youtubedenİlk olarak dosyaları rardan çıkartınız daha sonra xtrapbypass klasöründekileri s4 ün ana dizinine atınız Xtrap bypass.exe yi çalıştırın daha sonra s4 league i başlatın oyuna girin server seçin daha sonra hileyi açıp istediğiniz özellikleri seçin hit range kullanacaklar maça girdikten sonra açsın hit rangeyi yoksa map in altına düşersiniz.Hit Range : Aynanda bir kaç kişiye menzil dışındayken vurmanızı sağlar.God Mod : Ölümsüzlük.Wall Shot : Duvarın arkasına ateş etmeInf Ammo : Sınırsız cephane200 HP : Canınızı 200 e çıkartırFast Fire : Normalden daha hızlı silah kullanırsınızInf Sp : Sınırsız SpBlock HP : Blocklarınızın dayanıklılığı artarBlock Delay : Blockların dayanma süresi artarAnchor Range : Anchor menzilini arttırırAnchor Speed : Anchor kullanma hızınız artarWall Jump : ???Speed Hack : Hızlı KoşmaInst Respawn : Hızlı DoğuşSentry Range : Sentrylerinizin menzili artarMulti Hit Off-x3-x6-x9 :Kritik vuruşu artırır azaltır...İndirmek için tıkla=> Ingame Trainer.exe virüs taraması tıkla git virüs taraması tıkla git virüs taraması tıkla git virüs taraması tıkla git

Daha önce paylaşılmıştı
Fixlendi
Youtube dan izlediğimizde ( ) altta hakkında bölümü var. "bozqurt16 ile farkı hisset :)" yazıyor ve video 3 Şubatta paylaşılmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri