Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

www.sec7.net

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sec7ogame
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sec7ogame

Level 1
Üye
Konular
1
Reaksiyon Skoru
3
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 3 Ay 26 Gün
Başarım Puanı
32
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba sevgili dostlarım 4 yıldan bu yana ogame ailesi içersindeyim ilk önce biliyorsunuzki u açtım devamında u açtım üçüncü olarakta sitemizi açtım şimdide 4 üncü yıl içersinde dördüncü site olan ogame sitemizi açtım dört yıldan bu yana sizleri kırmadan düzeyli seviyeli bir şekilde yönetmeye çalıstım hemen hemen herkese elimden gelen her yardımı yaptım halada yapıyorum ben bu ogameleri açmaktaki sebebim zenginlik peşinde degilim ben bir ogame severim çünkü ben bu ogameleri açtığımdan bu yana güzel dostluklar kazandım yüzlerce dostum oldu bu duygu çok farklı bir duygu bu dostlarım bütün ogame sitelerimde tek bir yönetim var zor oluyor ama yapacak birşey yok çünkü başkalarını araya sokarsam adam kayırma olacak bu yüzden yönetici tayin etmedim bana ribirunun desteği yetiyor şükür allahıma sevgili dostlarım yıllardır hiç bir kişiye karanlık madde alsın diye zorlamadım karanlık madde alsın diye filo kaybettirmedim bunu herşeyin üzerine yemin edebilirim siteleri bir ayrıcalıktır bu sitelerimizde gönül rahatlığıyla oyun oynayabilirler ogamecehennemi hariç diğerleri acıktır ogamecehennemi telefon ödüllü olacagı için şuan yapılasma aşamasındadır çok yakında o sitemizde açılacak diğer üç sitemiz acıktır en son açılan marduk evreni sitemiz tüm hızıyla devam etmektedir herkes davetlidir bize gösterdiğiniz ilgiden dolayı hepinizden allah razı olsun gelen kaybetmez sizleri bekliyoruz sevgili dostlarım bana gösterdikleri ilgiden ve desteklerinden dolayı dört yıldan bu yana bana katlandıkları için yöneticileri rıdvan yağlı ve hakan özçetine teşekkürlerime bir borç bilirim yıllardır bana katlandılar hala katlanıyorlar allah hepinizden razı olsun arkadaslar...

yönetimi teşekkürlerini SUNAR....

ve
oynamıstım. simdi ise sec7.net de sizinleyim. gercekten güzel zevkli bir oyun. ayrıca oynamaktan ziyade kazanılan arkadaslıklar daha mühim. tşk ederm

Adı üstünde sosyal bir oyun,Reelde dostluğu, arkadaşlığı... en azından saygıyı kaybetmeden oyun içerisinde dibine kadar rekabet için ogame oynuyoruz.

Savaşların yalnızca oyunda olması dileğiyle...

son derece iyi bi ortam oluşmaya başladı oyunda :) çeşitli etkinliklerle sürekli olarak heyecan üst seviyede tutuluyor. oyun içi nickim accelenk, yeni başlayanlara yardımcı olabilirim :)

bugsuz bir mükkemmel online strateji oyunu . oyun hızı filo hızı çöp oranları gayet güzel ayarlanmış.bize bu imkanı sunan admin arkadaşa herkes adına teşekkür ederim ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri