Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Cahillik Vol 2 :D

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kaswet12345
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 539

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Hayatımda Böyle Birşey Görmedim afasdasdasdasda :D
Mongol Simitciymiş d: d.
Mongolun Moğol Olduğunu Birisi Şuna Söyleyebilirmi D: :D Cahillik İşte :D
[/URL] Hadi Bakayım :D Ne Kadar Karektersiz İnsanlar Olduklarıda Burdaki Fotoğrafta Ölmüş Birine Ne Dediğinden Belli Oluor. Önemli Not Onu Bulmak Zor Değil. PrinceOfLove nin sevgilisi :D onun yanında kim varsa zaten budur :D zaten çarı boşaltmıştır. görünki ne kadar karektersiz insan bu.

Son düzenleme:
NE DEMİS BUDA YOLUNDA A.S ... HEMEN CARI BOSALTIRLAR KARAKTERSİZLİGİN ÖNÜNE SUNAR BAZILARINDAN HAYIR BEKLENMEZ AYNI BUNUN GİBİ... FAZLA DİYECEK KELİME YOK PeSiMiST13 GECMİS OLSUN

Hayatımda Böyle Birşey Görmedim afasdasdasdasda :D
Mongol Simitciymiş d: d.
Mongolun Moğol Olduğunu Birisi Şuna Söyleyebilirmi D: :D Cahillik İşte :D
Hadi Bakayım :D Ne Kadar Karektersiz İnsanlar Olduklarıda Burdaki Fotoğrafta Ölmüş Birine Ne Dediğinden Belli Oluor. Önemli Not Onu Bulmak Zor Değil. PrinceOfLove nin sevgilisi :D onun yanında kim varsa zaten budur :D zaten çarı boşaltmıştır. görünki ne kadar karektersiz insan bu.

burda garip bişe yok mongol demek özürlü demek sana özürlü ve gerizekalı demek istemiş:) seni görüyom bazen oyunda malın önde gidenisin bide bişe dikkatimi çok çekti sen erkeklere gidip aşkım aşkım diye nie sulanıyon tipik acıtasyona baglamısn ana nın öldünü bide sen demişin az yukarı çekıpde bide kendi yazdıklarını nie komadın :) yerinde ve akılı laf ı sokmuş sana helal kıza puhahhaah simitçi lakap takmış puhahahaha lan sabah sabah koptum yine :) nese sen sindire dur
bu lafları sindiremişinki buraya tasımısn buraya koyman bişe ifade etmiyor erkek kızmış helal:):):) MONGOL :) YANİ ÖZÜRLÜ DEMEK :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri