ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Uyarı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan QuietHero
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

QuietHero

Nevi şahsına münhasır
Fahri Üye
Konular
654
Online süresi
1d 7h
Reaksiyon Skoru
947
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 10 Ay 9 Gün
Başarım Puanı
291
MmoLira
-58
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Görüyorumki herkes kilitli de olsa konulardan indirme yapılıyor ve hitler artıyor biz konuyu kilitlerken konuya bakıpta kilitliyoruz ve kilitlediysek illa ki bir sebebi vardır yani bunu niye anlamak istemiyorsunuz adamın programinda 50 tane virüs var ama bakıyorum konu hiti 1.000 falan indiriliyor bi bak bakalım konu acık mı degil mi buna anlam vermek cidden zor size demek istedigim Konular eger kilitlyse işlem yapmayın....

Konuyu editliyebilirsiniz modum.

telefondan girmek zorunda kaldıgımız anlar oluyor ve telefonların %90'inda Editoru okumuyor wbulletin temalarındaki ne yapalım yani herşeyi bizden beklemek zorundamısınız acaba ? bizi ilgilendiren birşey olmuyor cöken sizin bilgisayarınız bilgisayarınızı düşünüyorsanız indirmeyin gerisine biz birşey diyemeyiz bilmem anlatabildimmi.

telefondan girmek zorunda kaldıgımız anlar oluyor ve telefonların %90'inda Editoru okumuyor wbulletin temalarındaki ne yapalım yani herşeyi bizden beklemek zorundamısınız acaba ? bizi ilgilendiren birşey olmuyor cöken sizin bilgisayarınız bilgisayarınızı düşünüyorsanız indirmeyin gerisine biz birşey diyemeyiz bilmem anlatabildimmi.

Çok iyi anlattınız fakat modum eve gittiğinizde editleyebilirsiniz Herkez sizin bizim gibi değil. 2 sahte video koyarlar bakmışlar editlenmemiş hemen indirirler zaten.

konu kilitleme amacı ve geregi o zaten konunun aktifligini bitirmiş demektir.. yani kilitli konulardan birşey indirmek ve orada görülenleri uygulamak tehlikelidir.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri