- Konular
- 6
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 7 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Serverda ki oyuncu sayısı gerçekten çok yüksek metin 2 TR den bile fazla...Edit gelirse bir çok kişi serverden ayrılır ve oyunun hiç zevki kalmaz.Oynadığım serverler arasından en yüksek online sayılı server voltran bence hiç karışmayın servere böyle çok iyi. Zaten yeterince editli server var.
- Konular
- 17
- Reaksiyon Skoru
- 22
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 4 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Bencede haklısın bende düşünüyorum bıraksammı ama bukadar kişiyi arkamda bırakmakta bana iyi gelmiyecek herhalde bu yüzden bırakmadım edit gelince düşünücem umarım gelmez ama bizim söylememize kalmaz herhade. Am edit yerine 15li 2k hpli itemler satılsa 5/5 daha mantıklı olur 25-30lu itemler gelirse sw çok kötü olur diye düşünüyorum.
- Konular
- 325
- Reaksiyon Skoru
- 244
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 28 Gün
- Başarım Puanı
- 141
- MmoLira
- -61
- DevLira
- 0
İyi Güzel Diyorsunuzda Arkadaşım Bu Serverinde Belirlibir Giderli Var Peki Onları Kim Karşılayacak?
Adminde Sabancının Torunu Değilki Giderleri Karşılasın.
Edit Satışı Yapılmak Zorunda 5/5 İtem Satılsada Zaten Oyunda 5/5 İtem Yapmak Bebek Oyuncağı Herkez Yapar.
Ben Şahsen 200 TL Ödeme Yaptım Şuan Market Açılmadan Alacağım Editler İçin Eğer 5/5 İtem Satılma Gibi Bir Durum Olursa Anında Yaptığım Tüm Ödemelerin Geri İadesini Talep Ederim ve Ödeme Yapan Herkezde Öyle Yapar.
5/5 İtem Olarak Değiştirileceğini Sanmıyorum Marketin ve Edit Satışının Kalkıcağınıda Sanmıyorum.
Adminde Sabancının Torunu Değilki Giderleri Karşılasın.
Edit Satışı Yapılmak Zorunda 5/5 İtem Satılsada Zaten Oyunda 5/5 İtem Yapmak Bebek Oyuncağı Herkez Yapar.
Ben Şahsen 200 TL Ödeme Yaptım Şuan Market Açılmadan Alacağım Editler İçin Eğer 5/5 İtem Satılma Gibi Bir Durum Olursa Anında Yaptığım Tüm Ödemelerin Geri İadesini Talep Ederim ve Ödeme Yapan Herkezde Öyle Yapar.
5/5 İtem Olarak Değiştirileceğini Sanmıyorum Marketin ve Edit Satışının Kalkıcağınıda Sanmıyorum.
- Konular
- 5,783
- Reaksiyon Skoru
- 2,380
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 441
- MmoLira
- -550
- DevLira
- 0
Yeni Sunucu Voltran - 5. Server
Verdiğim konuda editli olduğu belirtiliyor.
Yukarıdaki bütün açıklamalar Admine aittir.Daha fazla konu açmaya gerek yok.Edit satışı olacağı kesinlikle belirtiliyor.
Verdiğim konuda editli olduğu belirtiliyor.
Biz 5 serverdan 2 tanesini editsiz yapabildik, sen kendin 5 tane editsiz server aç madem de insanlar orda oynasın, ben razıyım. Nekadar kolay geliyor size bazı şeyler. Her serverın aylık en az 500 tl masrafı var bize zaten 5 serverdan 2500 tl yapar. Karşılayabiliyorsan buyur aç
mars ve jüpiter editsiz serverlarımız. editsiz isteyen arkadaşlar o serverlarımızda oynayabilir
mars ve jüpiter serverları editsiz. Editsiz serverda oynamak isteyenler için alternatiflerimiz mevcut.
Editsiz 2 serverımız açıldıklarından beir hiçbirzaman kendi maliyetlerini karşılayamadılar. Bizde sabancı değiliz sürekli cebimizden karşılayamayız. Bu konu tartışmaya açık değil maalesef arkadaşlar. Bu serverın özellikleri böyle. İlerde başka server açarsak belki onda değerlendirirz
Arkadaşlar bu konuyu tekrar tekrar yazmanızın anlamı yok. Son 2 serverımızı editsiz açtık zaten.
En son 3 sene önce 2012 şubatında açtık venüs serverını yani son editli serverı. Bırakında şimdi bir editli server daha açalım. Lütfen bu konuyu tekrar tekrar yazmayın.
Voltran dışındaki serverlar için zaten önümüzdeki hafta reklamlara başlayacağız. Online sayısında artış olacaktır
Yukarıdaki bütün açıklamalar Admine aittir.Daha fazla konu açmaya gerek yok.Edit satışı olacağı kesinlikle belirtiliyor.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)