- Konular
- 26
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 3 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 48
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ben win8 kullanıyorum ekran kartını güncelleyince açılıyor. yönetici olarak çalıştırmayı dene veya sorun giderme programını dene
- Konular
- 10
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 5 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 45
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Bu Arkadaşın Dediğini Ben Deniyeceğim.Lwjgl sorunun vardı bende de Windows 8'de yapmanız gereken aslında şu;
1- Lwjgl yi indirmek (Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.) ve .minecraft dosyasında bin klasörünün olduğu klasöre atmak.
2- Ekran kartının son sürümünü yüklemek.
3- Minecaft'ı silip tekrar yüklemek.
4- Olmaz ise de Windows'un sitesinde bulabileceğin Minecraft sorunun hakkındaki paylaşımda ekran kartının linki verilir link otomatik senin ekran kartını ayarlar. Linki hatırlamıyorum ama Windows'un sitesinde bulursun.
Rep verirseniz sevinirimama eğer işe yaramaz ise iletişime geçin Teamwiever uğraşırım.
Benimde Bir Laptobum Vardı Ona w8 kurdum.Ama Eskiden Windows 8 ile Minecraft arasında bir ilişki koptu hatta haberi bile vardı.
Windows 8 yapımcıları Minecraft'ı Kendi Sistemleri Altında Tutmak istedi Ama Jobs (adamın adı buydu heralde) Satmam Diyerek Jobs Belki Bu Durumdan Windows8 e Geçmezlerdir. Diye Tweet attı.
Ama Umudunu kaybetme bizim arkadaş laptop aldı w8 ama mc çalışıyor.

ama eğer işe yaramaz ise iletişime geçin Teamwiever uğraşırım.