Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Neden Herkes Reklamcı , [GM]Arıyolar Neden Oyun İçi GameMaster Aramıyorlar Anlamıyorum Kendi Serverın Reklamını Kendin Yapsana.
Oyun İçi GameMaster Olmak İstiyorum Ya Yeter Artık.
Oyun İçi GameMaster Olmak İstiyorum Ya Yeter Artık.
Onu biraz zor olursun
Serverin sahibi kendi serverini yönetebilir arkadaşları ile ona lazım olan USER'dir onuda tanıtımcı gmlerden sağlar
Kimse kimseyi hayrına GM yapmaz . Oyun içi Game Master olmak istiyorum diyerek biraz zor olursun . Adam oyundan zevk almak için kuruyor serverini bırakta kendisi yönetsin 
Serverin sahibi kendi serverini yönetebilir arkadaşları ile ona lazım olan USER'dir onuda tanıtımcı gmlerden sağlar
Kimse kimseyi hayrına GM yapmaz . Oyun içi Game Master olmak istiyorum diyerek biraz zor olursun . Adam oyundan zevk almak için kuruyor serverini bırakta kendisi yönetsin 
Bölüm ile alakası nedir?
Ayrıca sorunun cevabı şudur. Server sahipleri reklamcı gm arıyorlar çünkü reklam yapmak zor iştir. Oyuna 50 user gelse server yeterli düzeye gelicektir. Oyun içi bilgisi yüksek olan binlerce kişi vardır bundan emin olabilirsin. Ama reklam yapan o kadar fazla yoktur.
Ayrıca sorunun cevabı şudur. Server sahipleri reklamcı gm arıyorlar çünkü reklam yapmak zor iştir. Oyuna 50 user gelse server yeterli düzeye gelicektir. Oyun içi bilgisi yüksek olan binlerce kişi vardır bundan emin olabilirsin. Ama reklam yapan o kadar fazla yoktur.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)