- Konular
- 15
- Reaksiyon Skoru
- 14
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 9 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 42
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Bazı arkadaşlar biz kostüm alanlara soruyor nasıl yaptınız nereden düşüyor gibi sorular. Biz de artık sıkılınca çareyi biraz eğlenmekte bulduk buradaki arkadaş kusurumuza bakmaz umarım. Arkadaşlar herkese bir mesaj olsun bu kostümler sadece ve sadece NESNE MARKET'ten alınabilir ve hepsinin kendine göre özellikleri vardır efsun eklenemez. Resimdeki arkadaş gibi tekbir getirince kostüm gelmez 
Buyrun link :

Buyrun link :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
- Konular
- 10
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 9 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 35
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Lan Oglum Yapılırmı Boyle Gül Gül Öldüm Ulan Ege Adam Bilmiyor Ne Yapsın 

- Konular
- 48
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 7 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
hahah
yav günde en az 30 40 tane pm geliyor kostüm hakkında inanın bıktık resim için teşekkürler ege 
Candy
yav günde en az 30 40 tane pm geliyor kostüm hakkında inanın bıktık resim için teşekkürler ege 
Candy
- Konular
- 5,783
- Reaksiyon Skoru
- 2,380
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 441
- MmoLira
- -550
- DevLira
- 0
Bazı arkadaşlar biz kostüm alanlara soruyor nasıl yaptınız nereden düşüyor gibi sorular. Biz de artık sıkılınca çareyi biraz eğlenmekte bulduk buradaki arkadaş kusurumuza bakmaz umarım. Arkadaşlar herkese bir mesaj olsun bu kostümler sadece ve sadece NESNE MARKET'ten alınabilir ve hepsinin kendine göre özellikleri vardır efsun eklenemez. Resimdeki arkadaş gibi tekbir getirince kostüm gelmez
Buyrun link :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Belki gelir.Allahdan umut kesilmez.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)