farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

[GM]Saidin Açıklaması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sosisman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Evet ya hem üreten hem kullanan suçlu hani eskiden tamam türkler hile açıyo diye atılıyodu odadan ama şu an odaya girince türk olduğunu anladıklarında direkt kickliyorlar bu yüzden adımı değiştiricem,asıl konuya gelirsek oyunu oynayamıyorsan bırak yani niye oyunun içine ediyorsun ki

Hatta turkmmo'yu çok seviyorum ama sevmediğim tek tarafı online oyunların hileleri için özel bir bölümünün olması

Z8Games oyunlarında asla hileyi tamamen engelleyemeyen başarısız bir şirket bana göre. Onlar hackı engelleyemedikce kendilerine sağlam bir güvenlik sistemi kuramadıkca coderlar hack yapıcak ve hackerlar ise hack ile oyunu oynamaya devam edecek. Hileli de zevk alan var hilesizde. O hileli zevk alanlarda sizin uyarılarınızı dinleyip hackı bırakmazlar. :)

ßyMesMes;13850786' Alıntı:
Z8Games oyunlarında asla hileyi tamamen engelleyemeyen başarısız bir şirket bana göre. Onlar hackı engelleyemedikce kendilerine sağlam bir güvenlik sistemi kuramadıkca coderlar hack yapıcak ve hackerlar ise hack ile oyunu oynamaya devam edecek. Hileli de zevk alan var hilesizde. O hileli zevk alanlarda sizin uyarılarınızı dinleyip hackı bırakmazlar. :)

Kesinlikle..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri