Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Evet ya hem üreten hem kullanan suçlu hani eskiden tamam türkler hile açıyo diye atılıyodu odadan ama şu an odaya girince türk olduğunu anladıklarında direkt kickliyorlar bu yüzden adımı değiştiricem,asıl konuya gelirsek oyunu oynayamıyorsan bırak yani niye oyunun içine ediyorsun ki
Hatta turkmmo'yu çok seviyorum ama sevmediğim tek tarafı online oyunların hileleri için özel bir bölümünün olması
Z8Games oyunlarında asla hileyi tamamen engelleyemeyen başarısız bir şirket bana göre. Onlar hackı engelleyemedikce kendilerine sağlam bir güvenlik sistemi kuramadıkca coderlar hack yapıcak ve hackerlar ise hack ile oyunu oynamaya devam edecek. Hileli de zevk alan var hilesizde. O hileli zevk alanlarda sizin uyarılarınızı dinleyip hackı bırakmazlar. 

ßyMesMes;13850786' Alıntı:Z8Games oyunlarında asla hileyi tamamen engelleyemeyen başarısız bir şirket bana göre. Onlar hackı engelleyemedikce kendilerine sağlam bir güvenlik sistemi kuramadıkca coderlar hack yapıcak ve hackerlar ise hack ile oyunu oynamaya devam edecek. Hileli de zevk alan var hilesizde. O hileli zevk alanlarda sizin uyarılarınızı dinleyip hackı bırakmazlar.![]()
Kesinlikle..
Çara 1ooo TL yatırdıkdan sonra hack kullanacak kadar ... mıssın demekki![]()
![]()
Bencede cara 1000 tl yatırcagına alırdın 1 tane vip hack oynardın miss gibi
geri kalanlada dizerdin carını- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)