HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Araştırmamız bittikten sonra, yukarıdaki giriş kimliği bağlı hesapların kullanıcıları son zamanlarda Z8games arasında Oyunda kurmayları tarafından Çapraz Ateş için uygunsuz kabul işlemleri dahil edilmiştir. . Bu karar bir bütün olarak durumun ayrıntılı bir soruşturma sonrasında yapıldı Kalıcı Ban: Hesap Eylem suç: Hacking Biz bu politikaları sert görünebilir anlıyorum, ama onlar her oyuncunun tamamen onların zaman zevk edebiliyoruz olmasını sağlamak için yerdesiniz Cross Fire. Adınızın altındaki tüm hesaplar için sorumludur. Bu bizim nihai karar, aynı konuda başka istekleri göz ardı edilecektir olduğunu. Pozisyonumuzu saygı için şimdiden teşekkür ederiz.
BEYLER 3 CHARIM BAN YEDİ LÜTFEN SİZDE BİRAZ DİKKATLİ OLUN 1 MİLYARA YAKIN PARA HARCAMISTIM VE GM 3 CHARIMIDA BANLADI
ASLNDA SUC BİZDE DEGİL SUC BİZİ SUCA AZMETTİRENDE
YANİ HACKI YAPANLARDA BAKIN ZYAN-DEV Z8GAMES TARAFINDAN TEHDİT EDİLDİ VE SİTE KAPATILDI ? LÜTFEN ARTIK BU HACKLARI BIRAKIN
ZAMANINDA TURKLER HAK DİYE ODADAN KİCKLIYOLARDI HIC OYUN OYNİYAMAZDIM SMDİ TURKLER HAK DIYENLER BILE KULLANMAYA BASLAMISLAR
ARKADASLAR OYUNUN ARTK NERDEYSE 1 ODADA 16 KİSİ VARSA 10U HACKER YETER ARTIK BENCE BIRAKIN OYUNUN ZEVKİ KALMADI ELINIZE NE GECIYO HACK YAPMAKLA
BENCE BIRAKIN VE MOD: BU KONUYU SABİT YAPARSAN SEVINIRIM HERKEZIN OKUMASINI ISTERIM HERKEZIN YARARINA BISEY ARTK OYUN ZEVKI KALMADI LTFN
OYUNU 2009 YILINDAN BERİ OYNUYORUM VE SİZE BİR OYUNCU LARAK TEVSİYE
1.@adigesaw bu konu tabikide tartısılıcak bir konu
2.@unknownz duyuru bolumu diye biyer yok
3. ve haklerle ilgili bise ve herkezin yararına bise
4.konumu sabit yapın herkez okusun
@' VincenzoLaquinta yeterlimi modum
konumu kapattıgınız icin brda tartısmak icin yeni bir tane actım k.bakmayın ' VincenzoLaquinta
BEYLER 3 CHARIM BAN YEDİ LÜTFEN SİZDE BİRAZ DİKKATLİ OLUN 1 MİLYARA YAKIN PARA HARCAMISTIM VE GM 3 CHARIMIDA BANLADI
ASLNDA SUC BİZDE DEGİL SUC BİZİ SUCA AZMETTİRENDE
YANİ HACKI YAPANLARDA BAKIN ZYAN-DEV Z8GAMES TARAFINDAN TEHDİT EDİLDİ VE SİTE KAPATILDI ? LÜTFEN ARTIK BU HACKLARI BIRAKIN
ZAMANINDA TURKLER HAK DİYE ODADAN KİCKLIYOLARDI HIC OYUN OYNİYAMAZDIM SMDİ TURKLER HAK DIYENLER BILE KULLANMAYA BASLAMISLAR
ARKADASLAR OYUNUN ARTK NERDEYSE 1 ODADA 16 KİSİ VARSA 10U HACKER YETER ARTIK BENCE BIRAKIN OYUNUN ZEVKİ KALMADI ELINIZE NE GECIYO HACK YAPMAKLA
BENCE BIRAKIN VE MOD: BU KONUYU SABİT YAPARSAN SEVINIRIM HERKEZIN OKUMASINI ISTERIM HERKEZIN YARARINA BISEY ARTK OYUN ZEVKI KALMADI LTFN
OYUNU 2009 YILINDAN BERİ OYNUYORUM VE SİZE BİR OYUNCU LARAK TEVSİYE
1.@adigesaw bu konu tabikide tartısılıcak bir konu
2.@unknownz duyuru bolumu diye biyer yok
3. ve haklerle ilgili bise ve herkezin yararına bise
4.konumu sabit yapın herkez okusun
@' VincenzoLaquinta yeterlimi modum
konumu kapattıgınız icin brda tartısmak icin yeni bir tane actım k.bakmayın ' VincenzoLaquinta
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Z8Games oyunlarında asla hileyi tamamen engelleyemeyen başarısız bir şirket bana göre. Onlar hackı engelleyemedikce kendilerine sağlam bir güvenlik sistemi kuramadıkca coderlar hack yapıcak ve hackerlar ise hack ile oyunu oynamaya devam edecek. Hileli de zevk alan var hilesizde. O hileli zevk alanlarda sizin uyarılarınızı dinleyip hackı bırakmazlar.
bu sefer ii okuun mod arkadaslar diger konuda yazdklarınızı burda cevap vermek zorunda kaldım nedense
sagılar ...
sagılar ...Senin gibi düşünen onca insan olduğu için bu sektör böyle devam ediyor.Tüm suç hack 'i yapandamı yani bu kadar bencil olmayın.Biraz kendi yönünüzden bakın hile,bug bunlar insanı kötü düşüren şeyler gerçekten crossfire'da ben türküm demeye utanıyorum o hacki yapanlar ve kullananlar yüzünden,geçen yabancı biri bu adam türk hack vardır kesin diyerekten oyundan attılar.Onla kalsa iyi artık hiçbiryerde oturaklı oyun oynanmıyor 2 Hs atarsın hack derler 5'e 0 oynarsın yine hack olursun.Artık gerçekten milletin benliğine kazınmış bu saatten sonrada crossfire eski haline dönmez bunun sebebide sizin ve sizin gibiler yüzünden..
tel 1 char degil 3 charım ve duzgun konus ben tum suc onlarda demiyorum saten bizdede suc var biz kullanmazsak onlarda yapmaz ama artk millet tabikide asmıs kneidni
dedigim gibi bizi turkuz diye kckliyen adamlar bile hak kullanıyo artk işte ben nese lafı kısa kesim saten benim dediklerimi tekrar yazmıs gibi bise olmus sende
biz ve bizim gibiler degil ve ustune alınmıs gibi butun suc hak yapanlardamı diyosun smdi sen bana hic hak kullanmadım diyemezsin yalansa sole
dedigim gibi bizi turkuz diye kckliyen adamlar bile hak kullanıyo artk işte ben nese lafı kısa kesim saten benim dediklerimi tekrar yazmıs gibi bise olmus sende

biz ve bizim gibiler degil ve ustune alınmıs gibi butun suc hak yapanlardamı diyosun smdi sen bana hic hak kullanmadım diyemezsin yalansa sole

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)