- Konular
- 250
- Online süresi
- 15h 6m
- Reaksiyon Skoru
- 171
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 10 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 182
- MmoLira
- 34
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
MMoMt2 Benim Diğer Ailem'di.
@OXxAZAPxXO; Çok Sevdiğim saygı Duyduğum Bir Yöneticiydi.
Ben MaviAzrail Oyunda Çok Düşman Edindiğim Gibi O Kadarda Dost Belki Kardeş edinmiştim
Anladım ki O Aile Parçalanmış. Ama Ben Gönlümde Hep Yaşatacağım .s
Herkes hakkındaki Görüşlerimi Yazacağımm. Belkide Son Sözlerimi Arada Sırada Bakarım TurkMmo'ya..
Benim Gönlümü Fet Eden Ve Asla Yerini Kimsenin Alamıyacağı Tek Sırdaşım Beni Anlıyan Tevfik Kaya'ya Ayrı Teşekkürederim. (mnsryk.)
Ali Arslan (IIHoqanII) : Çok Zamanda Az Yol Fet Ettik Ama Arkadaşlık Bakımından Kilometrelerce Yol Kat ettik. Çok Saygılı Efendi Bir Kardeşimdi.
Musa Coşkun (XxHUKUMDAR) : Onla Çok Az Zaman'da Çok Yol Kat etmişizdir. Çok Sevdiğim Saygı Duydum Kardeşim'dir. Biraz Alınganda Olsa Çok İyi Kalbi Vardır Kardeşimin Kardeşimdir Oda.
Ramazan (IHazaRdI) : Çok İyi Bir Adam'dır Çok'ta Saygılı Ben O Adamı Yaş-fiziksel Görüş Yada Lv İtemine Bakmıyan Herkeze Saygı Duyan Biri Olarak Tanıdım Onu Ayrı Tebrik Ediyorum.
Mevlüt Yalçın (oykumm) : Kardeşimle Çok Büyük Tartışmalarımızda Olsa Biz Kardeşiz Onuda Çok Seviyorum. Kendi Halinde İyi Kalp'li Bir Kardeşimdir Oda.
Şakir (bryjum) : Adamın Alasıdır Efendiliğle Saygısıyla Beni Etkileyen Bir Kardeşimdir Oda.
Serhat (DizzyLoveR) : Çok İyi Takılır İyi Anlaşırız. Çok Sevdiğim Kardeşimdir. Biraz Deli Konuşamalıyla Beni Eğlendiren Kardeşimdir
Ecrin (XxRAINxX) : Biraz Kararsız Ama Çok Sağdık Bir Dostum'du.
Alparslan ( YUHIOH) : Çok İyi Tanımasamda Bana Çok Yardım Eden Bir Dost'tur Kendisi Çok ciddi Bir Kardeşimdir
Ali (KAN17SAS) : Çok Takılmasakda Adını Anmak İsterim Çok Kıpır Kıpır Hareketli Bir Dostum'dur
Emre (emrebeySura) : Kral Adamdır Kendi Halinde İyi Niyetli Bir Dost'umdu
Kemal Ay (CixVeLeT) : Ciddi Saygılı Efendi Dürüst Bir Adam'dır Bilmem O Kardeşim Demesede Gönlümde Yeri Aynı.
İsmini Bilmiyorum (
Çokta Efendi Biri.
Doğukan (MrsAlem) : Mevlüt Kardeşim Sayesinde Tanıştım Kısa Zamanda Çok Sevdiğim Bir Kardeşimdir.
Tarık (DENIZGOZLUM) : İyi Adamdı.
Mesut (
Burak (
Okan (
Dilara (
Yusuf (Phonix) : Kardeşim'dir. Kısacası
Semih Mavi (HoLLyPoWeR) : Yaşına Göre Çok Kıpır Kıpır Deli Eğlence dolu Sırdaş yoldaş sadık Bir Kardeşimdir Oda. Anlayışlı Komik Yeri Gelince Güldük Yeri Gelince ağladık bana tavsiyeleriyle düşünceleriyle yol gösteren iyi kardeşimdir. Onuda Ayrı Yatan Tebrik Etmek isterim Bana Davrandığı Bu Hoş Davranışıyla.
Belki Çok Kardeşimi Atlamışımdır Özürdilerim Atladıysamda. Sadece Hüzünden Unutmuşumdur. Onuda Sonradan Eklerim.
Bu Aile Gönlüm'de Hep Yaşıyacak.
Fark Etiyseniz Parantez İçinde Oyundaki İsimlerini Yazdım Çünki : Biz Oyundaki İtemine Lv'ine Bakmadık Hiç Bir Zaman Asıl Karakterine Baktık
Ondan İsimlerini Yazdım. Teşekkürler MMoMt2 Bana Hayatta Büyük Ders'ler Verdin En Önemlisi Bana Bu Kardeşlerimle Tanışma gibi Bir Hediye Sundun.
Ve En Önemliside Bana Tevfik Gibi Bir Dostla Tanışma Şerefinde Bulun durdun.
Teşekkürler MmoMt2..
MaviAzrail
Saygılarımla..
Hüseyin İspir...

Ben MaviAzrail Oyunda Çok Düşman Edindiğim Gibi O Kadarda Dost Belki Kardeş edinmiştim

Herkes hakkındaki Görüşlerimi Yazacağımm. Belkide Son Sözlerimi Arada Sırada Bakarım TurkMmo'ya..
Benim Gönlümü Fet Eden Ve Asla Yerini Kimsenin Alamıyacağı Tek Sırdaşım Beni Anlıyan Tevfik Kaya'ya Ayrı Teşekkürederim. (mnsryk.)
Ali Arslan (IIHoqanII) : Çok Zamanda Az Yol Fet Ettik Ama Arkadaşlık Bakımından Kilometrelerce Yol Kat ettik. Çok Saygılı Efendi Bir Kardeşimdi.

Musa Coşkun (XxHUKUMDAR) : Onla Çok Az Zaman'da Çok Yol Kat etmişizdir. Çok Sevdiğim Saygı Duydum Kardeşim'dir. Biraz Alınganda Olsa Çok İyi Kalbi Vardır Kardeşimin Kardeşimdir Oda.

Ramazan (IHazaRdI) : Çok İyi Bir Adam'dır Çok'ta Saygılı Ben O Adamı Yaş-fiziksel Görüş Yada Lv İtemine Bakmıyan Herkeze Saygı Duyan Biri Olarak Tanıdım Onu Ayrı Tebrik Ediyorum.
Mevlüt Yalçın (oykumm) : Kardeşimle Çok Büyük Tartışmalarımızda Olsa Biz Kardeşiz Onuda Çok Seviyorum. Kendi Halinde İyi Kalp'li Bir Kardeşimdir Oda.
Şakir (bryjum) : Adamın Alasıdır Efendiliğle Saygısıyla Beni Etkileyen Bir Kardeşimdir Oda.
Serhat (DizzyLoveR) : Çok İyi Takılır İyi Anlaşırız. Çok Sevdiğim Kardeşimdir. Biraz Deli Konuşamalıyla Beni Eğlendiren Kardeşimdir

Alparslan ( YUHIOH) : Çok İyi Tanımasamda Bana Çok Yardım Eden Bir Dost'tur Kendisi Çok ciddi Bir Kardeşimdir

Ali (KAN17SAS) : Çok Takılmasakda Adını Anmak İsterim Çok Kıpır Kıpır Hareketli Bir Dostum'dur

Kemal Ay (CixVeLeT) : Ciddi Saygılı Efendi Dürüst Bir Adam'dır Bilmem O Kardeşim Demesede Gönlümde Yeri Aynı.

İsmini Bilmiyorum (
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
) : ama Kendi Halinde Saygılı Bir Dost'du
Çokta Efendi Biri.Doğukan (MrsAlem) : Mevlüt Kardeşim Sayesinde Tanıştım Kısa Zamanda Çok Sevdiğim Bir Kardeşimdir.

Mesut (
) : Çok Sağlam Sadık Bir Adamdır. Cesur Güvenilir Bir Kardeşimdi. OdaBurak (
) : Eğlenceli Çok İyi Yürekli Bir Kardeşimdi Oda. 
Okan (
) : Can Ciğerdir Çok Eğlenceli İyi Bir Dostum'dur Oda 
Dilara (
) : Çok Hanım Efendi Hanım Hanımcık Biriydi Bırakalı Çok oluyor Ama Adını anmak İsterim. Yusuf (Phonix) : Kardeşim'dir. Kısacası

Semih Mavi (HoLLyPoWeR) : Yaşına Göre Çok Kıpır Kıpır Deli Eğlence dolu Sırdaş yoldaş sadık Bir Kardeşimdir Oda. Anlayışlı Komik Yeri Gelince Güldük Yeri Gelince ağladık bana tavsiyeleriyle düşünceleriyle yol gösteren iyi kardeşimdir. Onuda Ayrı Yatan Tebrik Etmek isterim Bana Davrandığı Bu Hoş Davranışıyla.
Belki Çok Kardeşimi Atlamışımdır Özürdilerim Atladıysamda. Sadece Hüzünden Unutmuşumdur. Onuda Sonradan Eklerim.
Fark Etiyseniz Parantez İçinde Oyundaki İsimlerini Yazdım Çünki : Biz Oyundaki İtemine Lv'ine Bakmadık Hiç Bir Zaman Asıl Karakterine Baktık
Ondan İsimlerini Yazdım. Teşekkürler MMoMt2 Bana Hayatta Büyük Ders'ler Verdin En Önemlisi Bana Bu Kardeşlerimle Tanışma gibi Bir Hediye Sundun.
Ve En Önemliside Bana Tevfik Gibi Bir Dostla Tanışma Şerefinde Bulun durdun.
Teşekkürler MmoMt2..
MaviAzrail
Saygılarımla..
Hüseyin İspir...
Son düzenleme:
- Konular
- 34
- Reaksiyon Skoru
- 16
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 10 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
MMoMt2 Benim Diğer Ailem'di.
İsmini Bilmiyorum (Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.) : ama Kendi Halinde Saygılı Bir Dost'duÇokta Efendi Biri.
Doğukan (MrsAlem) : Mevlüt Kardeşim Sayesinde Tanıştım Kısa Zamanda Çok Sevdiğim Bir Kardeşimdir.
Mesut (Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.) : Çok Sağlam Sadık Bir Adamdır. Cesur Güvenilir Bir Kardeşimdi. Oda
Burak (Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.) : Eğlenceli Çok İyi Yürekli Bir Kardeşimdi Oda.
Okan (Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.) : Can Ciğerdir Çok Eğlenceli İyi Bir Dostum'dur Oda
Dilara (Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.) : Çok Hanım Efendi Hanım Hanımcık Biriydi Bırakalı Çok oluyor Ama Adını anmak İsterim.
Yusuf (Phonix) : Kardeşim'dir. Kısacası
Ve En Önemliside Bana Tülay Gibi Bir Güzellikle Tanışma Şerefinde Bulundurdun.
Teşekkürler MmoMt2..
MaviAzrail
Saygılarımla..
Hüseyin İspir...
Kardeşim yeri geldi küstük. yeri geldi tartışdık. Yeri geldi sabahlara kadar oyunda sohbet ettik. Beraber güldük beraber ağladık. Her ne kadar aynı loncada bulunmamıs olsakda (ASİL hariç) biz hep kardeşdik. Senin tek gıcık olduğum yanın sürekli mavide olmandı. Düşmanlarımızla aynı byrakda olmandı. yanı bayrakda olsanda yapacağını yaptın
Seni seviyorum lan hüso. Özlüyeceğim kardeşim. Reelde telden gine görüşrüz. Hayatında başarılar kardesim. Her şey dilediğince olsun. Seviliyorsun. Bir ömür boyu mutluluklar 
- Konular
- 250
- Online süresi
- 15h 6m
- Reaksiyon Skoru
- 171
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 10 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 182
- MmoLira
- 34
- DevLira
- 0
Eyw. Kardeşim Saolasın Rabbim Cümlemize Nasip EtsinKardeşim yeri geldi küstük. yeri geldi tartışdık. Yeri geldi sabahlara kadar oyunda sohbet ettik. Beraber güldük beraber ağladık. Her ne kadar aynı loncada bulunmamıs olsakda (ASİL hariç) biz hep kardeşdik. Senin tek gıcık olduğum yanın sürekli mavide olmandı. Düşmanlarımızla aynı byrakda olmandı. yanı bayrakda olsanda yapacağını yaptınSeni seviyorum lan hüso. Özlüyeceğim kardeşim. Reelde telden gine görüşrüz. Hayatında başarılar kardesim. Her şey dilediğince olsun. Seviliyorsun. Bir ömür boyu mutluluklar
![]()

Haklısın kanka Görüşürüz tel'den

Kanka Şu Zamana Kadarda Kırmızıya Bir senin İçin Girmiştim Başka Kimse Çekememişti Kırmızıya
bunuda Aklından Cıkarma Canım Kardeşim 
Evet Çok Dertleştik Güldük Eğlendik Yanımda Oldun Ondan İlk Senin Adını Zikret'dim kardeşim
- Konular
- 40
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 6 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 67
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
iyi çevren varmıs.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)