HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bunların Allah Bın Türlü Belasını Versin Alandı Parasını Odedım Odeme Bildirimi Actım Kapadılar Bida ACTIM Kapadılar Bida ACTIM Üyeligimi Sildiler Bunlardan oyun Felan ALıyım Demeyin Basınıza hER bok Gelir SERVER Tamam Güzel DERSİNİZ Bende 68 On Vardı Yalan Soluyosam Herkez Bnm... Oyunu Kapadılar Yok Site 4 Gün Bakıma Girdi Diye 68 On Userden 5 İni Bulamadım Bunlar Dolandırıcı ARKADASLLAR Yenı Bitane ADAM Almıslar ADIDA Umut Yolcu Heral Onun Allah Bin Türlü Belasını Versin Taner Bu Kım Dersen Ben Selman Baygül Müsterin Siteye Yazmayın Müsteriyi oNDE TUtuyoruz Diye Alayınız Dolandırıcı
ARKDASLAR EGER BURDA SUNUCU ALIRSANIZ 5 GÜN OYNARSINIZ 7 . GÜN KAPANIR BİDA ACILMAZ AYRI Bİ ÜCRET ODERSİNİZ ACILIR OLE BI KOTU Sunucu Ardaslar Hele Helede Alan Adı Almayın Yazmıyacaktım Zorla Yazdırdırlar
O Paralarım Size Zehir Zıggım Olsun Bu DÜnyada Cıkmaz Ama Öteki Dünyada Cıkcaktır Kul Hakkı Diye Bisi Var Allah Belanızı Versin.
BASKA BİSİ DEMİYORUM.
BİDE KOSTUMLER HATALI PETLER HATALI OYUN ACIKLARI VAR DOOS KORUMASI DİYOLAR ALAKASI YOK BENIM SERVERİM COTU DOOS KORUMASI YOK HİC Bİ BOK YOK ARKDASLAR EMIN OLABİLRİSNİZ.
ARKDASLAR EGER BURDA SUNUCU ALIRSANIZ 5 GÜN OYNARSINIZ 7 . GÜN KAPANIR BİDA ACILMAZ AYRI Bİ ÜCRET ODERSİNİZ ACILIR OLE BI KOTU Sunucu Ardaslar Hele Helede Alan Adı Almayın Yazmıyacaktım Zorla Yazdırdırlar
O Paralarım Size Zehir Zıggım Olsun Bu DÜnyada Cıkmaz Ama Öteki Dünyada Cıkcaktır Kul Hakkı Diye Bisi Var Allah Belanızı Versin.
BASKA BİSİ DEMİYORUM.
BİDE KOSTUMLER HATALI PETLER HATALI OYUN ACIKLARI VAR DOOS KORUMASI DİYOLAR ALAKASI YOK BENIM SERVERİM COTU DOOS KORUMASI YOK HİC Bİ BOK YOK ARKDASLAR EMIN OLABİLRİSNİZ.
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...