HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Öncelikle Kendimi Tanıtayım Beni Tanıyan Olabilir DarKinqSura SummeR SquaLGreY Gibi İsimylerin Gerçek Sahibiyim. 2 Adet [KraL] 1 Adet De Şampiyonluğum Var Onun Dışında Sayısız Birinciliğim Var. Kesinlikle Size Kıskandırmak İçin Söylemiyorum Sadece Bilin Güvenin Deneyin...
Öncelikle Statüler
1-) Hp= Herkesin Bildiği Gibi Bu Canımızı En Yüksek Dereceye Çıkarıcaktır..
2-) Sp= Bunuda Biliyorsunuzdur Suranın Vazgeçilmezi. Yeteneklerinizi Güçlendirecektir.
3-) Dex= Neden Diye Soracak Olursanız Dex Sadece Ninja Değil Surada Da Sp Kadar Olmasada Önemli Derecede Yeteneklerinizi Güçlendirecektir.
4-) Str= Bunun Nedeni Hp,Sp,Dex Kadar Öneminin Olmamasıdır.
Efsunlarımız...!
ZIRH Kara Büyü (Dönüyorsa Kesinlikle Dönüştürün.)
Normalde Zamanınız Bolsa Kesinlikle Bu Efsunları Getirin Bol Değilse Sadece Savunma İtemlerini Getirin....
Saldırı
1-) Hp
2-) Kılıç
3-) Bıçak
4-) Çiftel
5-) Büyü Hızı
Savunma
1-) Hp
2-) Kılıç
3-) Bıçak
4-) Çifel
5-) Ok Savunması
Taşlar
+4 Korunma +4 Savunma +4 Ok Savunmalı(Şimdi Aklıma Gelmedi)
+5 Korunma +5 Savunma +5 Yaşam
Bazı Serverlerde +5 ' e Basılmıyor Ona Göre
SİLAH Hortlak (Kutsal'a Dönüştürün)
1-) Zeka
2-) Çeviklik= En Başta Dex'e Verdiğimiz Gibi Çeviklikde Dex'i Arttıtrdığı İçin Yeteneklerimizde Artış Olacaktır
3-) Kritik
4-) Yarı
5-) Büyü Hızı Yada Zehirleme ( Zehirlemenin Amacı Rakibinizi Zehirlediğinizde İyileştirme Etkilerini ( Pot Ve Hp Üretimi ) Çok Aza İndirgersiniz. Ben Duruma Göre Yapın Derim.
Taşlar
Sura Savaşçı Ninja (+ Farketmez Kesinlikle Böyle)
KÜPE Cennetin Gözü Küpe
Zamanınız Varsa 2 Adet Yapın...
1-) Yarı
2-) Kılıç
3-) Çiftel
4-) Bıçak
5-) Ok
2....
1-) Yarı
2-) Kılıç
3-) Çiftel
4-) Bıçak
5-) Zehire Karşı Koyma=Amacı Bazı Karakterler Zehir Üzerinden Kazanmayı Amaçlıyorlar Onlara İnat..)
BİLEZİK Cennetin Gözü Bilezik
Bu Hafta Yeni Bir bilgi Aldım Şimşek Ve Rüzgar Dayanıklılığı İşe Yaramıyormuş. Deneme Fırsatım olmadı Oyüzden Şimşek Ve Rüzgarlı Yapacağım.
1-) Hp
2-) Yarı
3-) Büyü
4-) Şimşek
5-) Rüzgar
KASK
1-) Yarı
2-) Büyü
3-) Şimşek
4-) Rüzgar
5-) Oklardan Korunma Şansı Veya Zehirleme (Şuan Oynadığım Serverde Oklardan Korunma Şansı Gelmiyor Eşitlik Olsun Diye O Yüzden Zehirleme)
AYAKKABI VE KOLYE Mest Eden Ayakkabı Yada Anka Ayakkabı İnci Kolye ( Zeka Veriyor)
Yine Zaman Varsa Savunma Ve Saldırı Olarak Yapın..
Saldırı
1-) Hp
2-) Kılıç
3-) Bıçak
4-) Çiftel
5-) Kritik
Savunma
1-) Hp
2-) Kılıç
3-) Bıçak
4-) Çiftel
5-) Ok
KALKANLAR
Şaman Ve Sura
1-) Zeka
2-) Çeviklik
3-) Yarı
4-) Sersemlik
5-) Yaşam Enerjisi ( Canlılık ) (Bunun Sebebi Yaşam Enerjisi Doğrudan Takla'nın Hasarını Arttırdığı Gibi Savunma Ve Canınınzı Da Arttırır..)
Savaşcı Ve Ninja
1-) Zeka
2-) Çeviklik
3-) Yarı
4-) Sersemlik
5-) Bloklama ( Düz Vuruşların Miss Vurmasını Sağlar)
Anlatacaklarım Bukadar Birkere Bakıp Hemen Karar Vermeyin Derim... Birkere Deneyin...
Not : Zehirlemeli Yapacak Arkadaşlar İlk Önce Düz Vuruşla Rakibi Zehirleyin.. !
Lütfen Güncel Tutalım Gerçekten Uğraştım...
İnşallah Sabitlenir...
Öncelikle Statüler
1-) Hp= Herkesin Bildiği Gibi Bu Canımızı En Yüksek Dereceye Çıkarıcaktır..
2-) Sp= Bunuda Biliyorsunuzdur Suranın Vazgeçilmezi. Yeteneklerinizi Güçlendirecektir.
3-) Dex= Neden Diye Soracak Olursanız Dex Sadece Ninja Değil Surada Da Sp Kadar Olmasada Önemli Derecede Yeteneklerinizi Güçlendirecektir.
4-) Str= Bunun Nedeni Hp,Sp,Dex Kadar Öneminin Olmamasıdır.
Efsunlarımız...!
ZIRH Kara Büyü (Dönüyorsa Kesinlikle Dönüştürün.)
Normalde Zamanınız Bolsa Kesinlikle Bu Efsunları Getirin Bol Değilse Sadece Savunma İtemlerini Getirin....
Saldırı
1-) Hp
2-) Kılıç
3-) Bıçak
4-) Çiftel
5-) Büyü Hızı
Savunma
1-) Hp
2-) Kılıç
3-) Bıçak
4-) Çifel
5-) Ok Savunması
Taşlar
+4 Korunma +4 Savunma +4 Ok Savunmalı(Şimdi Aklıma Gelmedi)
+5 Korunma +5 Savunma +5 Yaşam
Bazı Serverlerde +5 ' e Basılmıyor Ona Göre
SİLAH Hortlak (Kutsal'a Dönüştürün)
1-) Zeka
2-) Çeviklik= En Başta Dex'e Verdiğimiz Gibi Çeviklikde Dex'i Arttıtrdığı İçin Yeteneklerimizde Artış Olacaktır
3-) Kritik
4-) Yarı
5-) Büyü Hızı Yada Zehirleme ( Zehirlemenin Amacı Rakibinizi Zehirlediğinizde İyileştirme Etkilerini ( Pot Ve Hp Üretimi ) Çok Aza İndirgersiniz. Ben Duruma Göre Yapın Derim.
Taşlar
Sura Savaşçı Ninja (+ Farketmez Kesinlikle Böyle)
KÜPE Cennetin Gözü Küpe
Zamanınız Varsa 2 Adet Yapın...
1-) Yarı
2-) Kılıç
3-) Çiftel
4-) Bıçak
5-) Ok
2....
1-) Yarı
2-) Kılıç
3-) Çiftel
4-) Bıçak
5-) Zehire Karşı Koyma=Amacı Bazı Karakterler Zehir Üzerinden Kazanmayı Amaçlıyorlar Onlara İnat..)
BİLEZİK Cennetin Gözü Bilezik
Bu Hafta Yeni Bir bilgi Aldım Şimşek Ve Rüzgar Dayanıklılığı İşe Yaramıyormuş. Deneme Fırsatım olmadı Oyüzden Şimşek Ve Rüzgarlı Yapacağım.
1-) Hp
2-) Yarı
3-) Büyü
4-) Şimşek
5-) Rüzgar
KASK
1-) Yarı
2-) Büyü
3-) Şimşek
4-) Rüzgar
5-) Oklardan Korunma Şansı Veya Zehirleme (Şuan Oynadığım Serverde Oklardan Korunma Şansı Gelmiyor Eşitlik Olsun Diye O Yüzden Zehirleme)
AYAKKABI VE KOLYE Mest Eden Ayakkabı Yada Anka Ayakkabı İnci Kolye ( Zeka Veriyor)
Yine Zaman Varsa Savunma Ve Saldırı Olarak Yapın..
Saldırı
1-) Hp
2-) Kılıç
3-) Bıçak
4-) Çiftel
5-) Kritik
Savunma
1-) Hp
2-) Kılıç
3-) Bıçak
4-) Çiftel
5-) Ok
KALKANLAR
Şaman Ve Sura
1-) Zeka
2-) Çeviklik
3-) Yarı
4-) Sersemlik
5-) Yaşam Enerjisi ( Canlılık ) (Bunun Sebebi Yaşam Enerjisi Doğrudan Takla'nın Hasarını Arttırdığı Gibi Savunma Ve Canınınzı Da Arttırır..)
Savaşcı Ve Ninja
1-) Zeka
2-) Çeviklik
3-) Yarı
4-) Sersemlik
5-) Bloklama ( Düz Vuruşların Miss Vurmasını Sağlar)
Anlatacaklarım Bukadar Birkere Bakıp Hemen Karar Vermeyin Derim... Birkere Deneyin...
Not : Zehirlemeli Yapacak Arkadaşlar İlk Önce Düz Vuruşla Rakibi Zehirleyin.. !
Lütfen Güncel Tutalım Gerçekten Uğraştım...
İnşallah Sabitlenir...
Son düzenleme:
Öncelikle merhabalar. Rehberinizi okudum ve çok yararlı bir rehber olmuş diğer rehberlere oranla.
ayakkabıyı daima bloklama verenden tarafı tutmanız gerektiğini söylemeliyim. Neden derseniz zaten full büyü hızı diziyorsunuz ayakkabıdanda bloklama alın düz damage az yiyin. Herkese iyi forumlar. 
ayakkabıyı daima bloklama verenden tarafı tutmanız gerektiğini söylemeliyim. Neden derseniz zaten full büyü hızı diziyorsunuz ayakkabıdanda bloklama alın düz damage az yiyin. Herkese iyi forumlar.