kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

SuRa efsunLarI

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan -net-
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 907

-net-

Level 4
TM Üye
Konular
100
Reaksiyon Skoru
11
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 6 Gün
Başarım Puanı
102
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Direk Konuya Gircem:
Zırh=5.efsunlu swler oynayın ilk onu söyleyem saglam olmak için 5 efsun olursa daha iyi.ZIRHA=BÜYÜ SAVUNMA-ATEŞ SAVUNMA-KILIÇ SAVUNMA-HP-BIÇAK SAVUNMA.Böyle yapın en saglamı budur kim ne derse desin HeLe sura ve saman yatırcaksan garanti bu.
Silah=Çok tartışılır ama budur dogrusu 5 efsun olsun yine.Silah=Zeka-çeviklilik-yarı insan-krit-sersemletme.Sersemletmenin yerine yada çevikliliğin yerine büyü hızı gelebilir.Tabi büyü yüksekse daha iyi olur.
Küpe=Mor yakut küpe takın.Küpe=yarı insan-bıçak savunma-ok savunma-kılıç savunma-çan savunması.Bunlar yeter ama zor gelir çabalayın çok sıkıldın oFlamaya basladın.O zmn yarı-kılıç-bıçak-ok getirmeye çalış.Buda iyidir.
Kalkan=Geldik en önemli iteme bunu çok iyi yapçan yoksa sura bi ise yaramaz.Her karaktere ayrı kalkan yoksa olmaz.KaLkan=Yarı-sersemletme bagısıklık-zeka-çeviklilik-güç. GÜÇÜN YERİNE BASKA BİSİ GELSEDE BİSİ OLMAZ AMA İLK 4 Ü GELSİN MUTLAKA.
Ayakkabı=Bence ayakkabı büyü hızı olan ayakkabı yada zehre karsı begasıklıkolan ayakkabı yapın.Ayakkabı=HP-KILIÇSAVUNMA-OK SAVUNMA-BIÇAK SAVUNMA-ÇAN SAVUNMA.BUNLAR İYİ AMA ÇAN GELMESEDE OLUR.
KoLye=Size bırakıyorum seçimi.Biz efsunlara bakalım.KoLye=hp-kılıç savunma-ok savunma-bıçak savunma-.bunlar iyi ama illa krit gelmek zorunda deyil onun yerine sersemletme getirsenizde olur.
BiLeziK=Size bırakıyorum yine ama hp üretimli var bitane o iyi onu seçerseniz iyi olur.BiLeziK=HP-KILIÇ SAVUNMASI-BIÇAK SAVUMASI-KRİT-OK SAVUNMASI.OKUN YERİNE SERSEMLETMEDE GELE BİLİR AMA SİZE BIRAKIYORUM.
KasK=41 LVLLIK KASK OLCAK.BİZ EFSUNLARA BAKALIM.KasK=YARI İNSAN-BÜYÜ SAVUNMA-ATEŞ SAVUNMA-ZEHİRLENMEYE BAGISIKLILIK-ÖLÜMSÜZLERE KARSI BAGISIKLILIK.ÖLÜMSÜZLER YERİNE ŞİMŞEĞE KARSIDA GELE BİLİR AMA İLK 3 Ü MUTLAKA GELSİN.
TaşLar:
Zırh:KORUMA TASI-SAVUNMA TASI-BU 3 TASI HEP HIZ DERLER AMA PVPLERDE HIZ AYAKKABISI VE İKSİRİ VAR O YÜZDEN YAŞAM KOYCANIZ 1 K HP 1 K DIR.YADA OK SAVUNMASI KOYCANIZ KURNAZLIK TASIYDI GALBA BN HEP ONU KOYARIM.
Silah=Her karaktere ayrı silah yapın öle yatmassınız ama toptan olsun diyosanız yani herkese karşı istiyosanız.SAVAŞCIYA KARSI-SURAYA KARSI-BÜYÜ HIZI ÇÜNKÜ BIÇAK SAVUNMASI ÇOK DİZDİK YETER O.

BU EFSUNLAR ÇOK ZOR DEGİL ÇOK KOLAY YAPARSINIZ ARKLER AYRICA BÖLE %35-%40 EDİTLİYE KAFA TUTARSINIZ BN ÇOK TUTTUM VE YENDİM BU ARADA EFSUNLARINIZI HERKESE GÖSTERMEYİN AMA GİDİP FULL EDİTE SATAŞIP SONRADA BANA BURDA KÖTÜ DEMEYİN O FULL EDİT ÇÜNKÜ.
bu EFSUNLARLA NERDEYSE KRALSINIZ.

Bİ repi de çok görmeyin SABİT PLSS O KÖTÜ EFSUNLARI SABİT YAPIYONUZ BUNUDA SABİT YAPARSINIZ HERHALDEEE.....+++++++++++++

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri