HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Büyük web in Oyunu koruması v.s saglam olablr ama destekleri knşmaları v.s tamamen berbat dostm
Büyük Web'in Hiçbir hatasını görmedim şuana dek ama hatası varsa kendi boynuna. Şunuda belirtmek istiyorum büyükweb sizin kıytırık sorunlarınızla ugraşıcak bilişim değil paralı yapıyosa o ayrı ama metin2 kurmak istiyorsanız bunlarıda bilmeniz lazım bedavadan iş olmazki .
Rmz bunu unutma zaten hiç bir bilisim oyun içi destek vermiyor senin kıytırık dedigin sorun bilisimin filesinde bozukluk varsa yardım etmicek mi ? bedavadan mı yapacak konusuna gelerim kendi sorunları değilse bunu kabul etmeleli gerek zaten sunucuyu alan müsteri yani sorunlarını düzeltmesi gerek eger her sorun için para alsalardı bu iş yürümezdi..
Büyükwebten Bende Sunucu Alıcam Cok İyi Yorumlar Atan Var Bizzat Yetkili Bile Yorum Yapmıs Bi Konusuna Güzel Bilişimdir Felan Demiş Bakıp Görcez Bencede Güzel Gibi Ama Hemen Konusmuyalım Daha Almadım En Yakın Zamanda Alcam :ka19:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)