HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Öncelikle tekrar foruma dönmem sebebiyle yönetimdeki ilk çiçeklerimi gönderiyorum..
Başta fotoğraftaki gibi uçan kertenkelemiz @DN Angel; kardeşime gönderiyorum.. Daha sonra @Asmodexia; @erdemaa; @JeFFHaRdYFaN; @Aslan57x; @halilsicimli; kardeşlerime en güzel çiçekleri armağan ediyorum..
Moderatör tarafında düzenlendi:
@asdasdasddj ; cenemi seri seri çeken yaşlı ihtiyara gelsin
Moderatör tarafında düzenlendi:
Dünyanın bütün çiçekleri...
Beni forumda en disiplinli tutan ve terfi alabilmem için önerilerde bulunan bunu gerçekten istiyerek bir konu kapatmaya başladımmı tutamadıgımız Alkan abimiz @CrazYALkaN;
zehirli çiceklerimi versem
Yok papatyalar sana gelsin abi.
Deneme modunda olupta bana rehber olan can kardeşlerim @ebuTempura; @Tranquillo ;
Şikayet ve isteklerime ilk yardım gibi ve çok sevgi saygı duydugum @DN Angel; @halilsicimli ; @erdemaa ; @bakar52;
Gönüllere taht kurmuş kardeşim @Mruqurr ;
Uzman olmam yolunda ilk teşvik ve öneride bulunan @GaNN1CuS ; @dragonmetin2 ;
Ve forumda beni seven ve sevilen herkeze saygı ve sevgilerle.. Dünyanın bütün çiçekleri armagan olsun..
Beni forumda en disiplinli tutan ve terfi alabilmem için önerilerde bulunan bunu gerçekten istiyerek bir konu kapatmaya başladımmı tutamadıgımız Alkan abimiz @CrazYALkaN;
zehirli çiceklerimi versem
Yok papatyalar sana gelsin abi.Deneme modunda olupta bana rehber olan can kardeşlerim @ebuTempura; @Tranquillo ;
Şikayet ve isteklerime ilk yardım gibi ve çok sevgi saygı duydugum @DN Angel; @halilsicimli ; @erdemaa ; @bakar52;
Gönüllere taht kurmuş kardeşim @Mruqurr ;
Uzman olmam yolunda ilk teşvik ve öneride bulunan @GaNN1CuS ; @dragonmetin2 ;
Ve forumda beni seven ve sevilen herkeze saygı ve sevgilerle.. Dünyanın bütün çiçekleri armagan olsun..
Son düzenleme: