HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Teşekkür ederim kardeşim Bugünün çiçekleri de sana gelsin benden @azrailkadir27;Dünyanın bütün çiçekleri...
Beni forumda en disiplinli tutan ve terfi alabilmem için önerilerde bulunan bunu gerçekten istiyerek bir konu kapatmaya başladımmı tutamadıgımız Yalkan abimiz @CrazYALkaN;zehirli çiceklerimi versem
Yok papatyalar sana gelsin abi.
Deneme modunda olupta bana rehber olan can kardeşlerim @ebuTempura; @Tranquillo ;
Şikayet ve isteklerime ilk yardım gibi ve çok sevgi saygı duydugum @DN Angel; @halilsicimli ; @erdemaa ; @bakar52;
Gönüllere taht kurmuş kardeşim @Mruqurr ;
Uzman olmam yolunda ilk teşvik ve öneride bulunan @GaNN1CuS ; @dragonmetin2 ;
Ve forumda beni seven ve sevilen herkeze saygı ve sevgilerle.. Dünyanın bütün çiçekleri armagan olsun..
Teşekkür ederim kardeşim Bugünün çiçekleri de sana gelsin benden @azrailkadir27;
Sagol kardeşim aldım
@ebuTempura;
Moderatör tarafında düzenlendi:
Hergünün çiçekleri sana gelsin kadirimDünyanın bütün çiçekleri...
Beni forumda en disiplinli tutan ve terfi alabilmem için önerilerde bulunan bunu gerçekten istiyerek bir konu kapatmaya başladımmı tutamadıgımız Yalkan abimiz @CrazYALkaN;zehirli çiceklerimi versem
Yok papatyalar sana gelsin abi.
Deneme modunda olupta bana rehber olan can kardeşlerim @ebuTempura; @Tranquillo ;
Şikayet ve isteklerime ilk yardım gibi ve çok sevgi saygı duydugum @DN Angel; @halilsicimli ; @erdemaa ; @bakar52;
Gönüllere taht kurmuş kardeşim @Mruqurr ;
Uzman olmam yolunda ilk teşvik ve öneride bulunan @GaNN1CuS ; @dragonmetin2 ;
Ve forumda beni seven ve sevilen herkeze saygı ve sevgilerle.. Dünyanın bütün çiçekleri armagan olsun..
teşekkür ederim
@azrailkadir28 ;