delimuratt 1
delimuratt
tmaselica 1
tmaselica
bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Bugünkü Çiçekler Kime Gelsin?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CrazyAlkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2K
  • Görüntüleme Görüntüleme 102K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Dünyanın bütün çiçekleri...

Beni forumda en disiplinli tutan ve terfi alabilmem için önerilerde bulunan bunu gerçekten istiyerek bir konu kapatmaya başladımmı tutamadıgımız Yalkan abimiz @CrazYALkaN; ;) zehirli çiceklerimi versem ;) Yok papatyalar sana gelsin abi.
Deneme modunda olupta bana rehber olan can kardeşlerim @ebuTempura; @Tranquillo ;
Şikayet ve isteklerime ilk yardım gibi ve çok sevgi saygı duydugum @DN Angel; @halilsicimli ; @erdemaa ; @bakar52;
Gönüllere taht kurmuş kardeşim @Mruqurr ;
Uzman olmam yolunda ilk teşvik ve öneride bulunan @GaNN1CuS ; @dragonmetin2 ;
Ve forumda beni seven ve sevilen herkeze saygı ve sevgilerle.. Dünyanın bütün çiçekleri armagan olsun..
Teşekkür ederim kardeşim Bugünün çiçekleri de sana gelsin benden @azrailkadir27;

Dünyanın bütün çiçekleri...

Beni forumda en disiplinli tutan ve terfi alabilmem için önerilerde bulunan bunu gerçekten istiyerek bir konu kapatmaya başladımmı tutamadıgımız Yalkan abimiz @CrazYALkaN; ;) zehirli çiceklerimi versem ;) Yok papatyalar sana gelsin abi.
Deneme modunda olupta bana rehber olan can kardeşlerim @ebuTempura; @Tranquillo ;
Şikayet ve isteklerime ilk yardım gibi ve çok sevgi saygı duydugum @DN Angel; @halilsicimli ; @erdemaa ; @bakar52;
Gönüllere taht kurmuş kardeşim @Mruqurr ;
Uzman olmam yolunda ilk teşvik ve öneride bulunan @GaNN1CuS ; @dragonmetin2 ;
Ve forumda beni seven ve sevilen herkeze saygı ve sevgilerle.. Dünyanın bütün çiçekleri armagan olsun..
Hergünün çiçekleri sana gelsin kadirim :) teşekkür ederim :o @azrailkadir28 ; :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri