Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
merhaba arkadaşlar size DragonFable hilesi sunacağım bu yeni hiledir 2013 ' ün yeni hilesidir alıntıda değildir.
evet şimdi size bunu hem öğreticem hem göstericceğim.
DiKKAT! DİKKAT! şimdi, göstericeğim bu liinke tıklayın:
sonra DragonFableyi açın. üsteki kutucuğa girin ne diye kullanıcı adı yaptıysanız yazın. ve sonra passwordoraya şifrenizi yazın
ve sonrası kolay.
ama log in e girmeyin oyuna başlatıp girmeyin sakın.
link:https://hotfile.com/dl/167683072/9eec191/DRAGON_FABLE_EXP_AND_GOLD_HACK_CRITIC.exe.html bu linke tıklayın.
sonra hotfile.com gelicek ordan normal indirme butonuna tıklayın. sonra 15 saniye bekleyiniz. 15 saniye sonra yüklemek için tıklayın yazıyor ona tıklayın. sonra programımız geliyor aşşağıya geliyor.sonra ona tıklıyoruz . sonracıma
tıklıyoruz ya ikitane uzun kutucuk çıkıyor en baştakine kullanıcı adınızı giriyorsunuz öbürüne şifrenizi.
sonra log ın diyin.
log ın dedikten sonraaçılıyor select karakter diyiyoruz sonra çıkıyor herşey karakterinizin seviyeside çıkıyor bu arada orada sonra 20.000 exp butonu var 20.000 gol butonu var ama siz onlara basmıyacaksınız .öbür butona basıcaksınız o butona basın sonra adamınızın leveline expi sine ve golduna bakın artmış diyilme evet sonra 37 ve 38 hatta 36,39 levele gelir programa bağlı ben ilk 46 oldum sonra 40 oldum sonra 38 ve 37 oldum 4 çarım varda işte sonra İşiniz bitince kapatın doyA doyA oynayın +repimi vermeyi unutmayın HOŞÇAKALIN...:ka19::ka19::ka19:
evet şimdi size bunu hem öğreticem hem göstericceğim.
DiKKAT! DİKKAT! şimdi, göstericeğim bu liinke tıklayın:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
eğer olmuyorsa basılmıyorsa sol tuşla mausenin sol tuşu ileüstünü sürükleyin mas mavi olacak işte ozmn sağ tıklayın adrese gidin diyin.sonra DragonFableyi açın. üsteki kutucuğa girin ne diye kullanıcı adı yaptıysanız yazın. ve sonra passwordoraya şifrenizi yazın
ve sonrası kolay.
ama log in e girmeyin oyuna başlatıp girmeyin sakın.
link:https://hotfile.com/dl/167683072/9eec191/DRAGON_FABLE_EXP_AND_GOLD_HACK_CRITIC.exe.html bu linke tıklayın.
sonra hotfile.com gelicek ordan normal indirme butonuna tıklayın. sonra 15 saniye bekleyiniz. 15 saniye sonra yüklemek için tıklayın yazıyor ona tıklayın. sonra programımız geliyor aşşağıya geliyor.sonra ona tıklıyoruz . sonracıma
tıklıyoruz ya ikitane uzun kutucuk çıkıyor en baştakine kullanıcı adınızı giriyorsunuz öbürüne şifrenizi.
sonra log ın diyin.
log ın dedikten sonraaçılıyor select karakter diyiyoruz sonra çıkıyor herşey karakterinizin seviyeside çıkıyor bu arada orada sonra 20.000 exp butonu var 20.000 gol butonu var ama siz onlara basmıyacaksınız .öbür butona basıcaksınız o butona basın sonra adamınızın leveline expi sine ve golduna bakın artmış diyilme evet sonra 37 ve 38 hatta 36,39 levele gelir programa bağlı ben ilk 46 oldum sonra 40 oldum sonra 38 ve 37 oldum 4 çarım varda işte sonra İşiniz bitince kapatın doyA doyA oynayın +repimi vermeyi unutmayın HOŞÇAKALIN...:ka19::ka19::ka19:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)