HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
sakın dinleme bu arkadaşı. bu saatten sonra asla kara geçmezsin. kapı yap. gelen sandıkları 2kat lf4de aç. zaten apis parçası bol bol çıkıyor.
O kanıya nereden vardın arkadaşım..Adama apise o kadar uri verme dedim anahtar al dedim..Kapı açma mı dedim ? Nasıl anlıyorsunuz bir anlasam
O kanıya nereden vardın arkadaşım..Adama apise o kadar uri verme dedim anahtar al dedim..Kapı açma mı dedim ? Nasıl anlıyorsunuz bir anlasam
kapı aç kısmı kendi önerim. Nasıl anlıyorsunuz bir anlasam
kapı aç kısmı kendi önerim. Nasıl anlıyorsunuz bir anlasam
Tartışmak istemiyorum ama , çelişkiye dikkat ettin mi bol bol apis çıkıyor zaten ama anahtar alma kâra geçmezsin demişsin

Tartışmak istemiyorum ama , çelişkiye dikkat ettin mi bol bol apis çıkıyor zaten ama anahtar alma kâra geçmezsin demişsin![]()
aynen Tartışmak istemiyorum
yazdığı bir kaç kez daha okumanı tavsiye ederim
gerekli cevaplar verildi. konu kapatılabilir.aynen Tartışmak istemiyorumyazdığı bir kaç kez daha okumanı tavsiye ederim
gerekli cevaplar verildi. konu kapatılabilir.
Konu kapatılabilir mi ? Bir tek senin benim tavsiyem yok herkes tavsiye verebilir , bölüm bu yüzden bu hale geliyor...Bilinçsiz kullanım yüzünden...
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)