HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar gemimi nasıl geliştirmeliyim neler yapmalıyım fikir belirtirseniz sevinirim
Şimdi neler almalıyım bazı arkadaşlar 29 arge bazıları 36 arge yeter diyor argeye devam etmelimiyim
Aegis almalımıyım
Zetaya devammı etmeliyim kappamı yapmalıyım ?
Lambda kapısı ortalama kaç gg açılır ?
Şimdi neler almalıyım bazı arkadaşlar 29 arge bazıları 36 arge yeter diyor argeye devam etmelimiyim
Aegis almalımıyım
Zetaya devammı etmeliyim kappamı yapmalıyım ?
Lambda kapısı ortalama kaç gg açılır ?
24 arge yeterli...Arge yerine lf4 lere yönelebilirsin.
Aegis çok iyi bir gemi alırsan senin için iyi
Zetaya devam et...
Lambda kadar gereksiz bir kapı daha görmedim...Bence kesinlikle açma ben bir kez yaptım pişman oldum.

Zetaya devam et...
Lambda kadar gereksiz bir kapı daha görmedim...Bence kesinlikle açma ben bir kez yaptım pişman oldum.
24 arge yeterli...Arge yerine lf4 lere yönelebilirsin.
Zetaya devam et...
lamdayı saturn için istiyorum
ufaktan yapalım dyeşuan satürn senin hiç bir işine yaramaz. boşa açmaya çalışma.
uri biiktir ve aegis al. daha sonra apisi SATIN AL. Bundan sonra satın alarak sandık açarsan zarar edersin. Yada 2kat lf4de sandık açarken parça çıkarsa o şekilde tamamlarsın.
zetaya devam et. hercules o kadarda iyi değil. anca birebr vsde full hercules olursan iş görür. oda senin içn şuanda mümkün değil.
öğe geliştirme yapma sakın. argede yeterli. bundan sonra lf4 havoc yapıcaksın. onları tamamladıktan sonra 36arge yaparsın hallolur.
hee bir de elmas al aegisten sonra. çok çok rahat kasılırsın.
uri biiktir ve aegis al. daha sonra apisi SATIN AL. Bundan sonra satın alarak sandık açarsan zarar edersin. Yada 2kat lf4de sandık açarken parça çıkarsa o şekilde tamamlarsın.
zetaya devam et. hercules o kadarda iyi değil. anca birebr vsde full hercules olursan iş görür. oda senin içn şuanda mümkün değil.
öğe geliştirme yapma sakın. argede yeterli. bundan sonra lf4 havoc yapıcaksın. onları tamamladıktan sonra 36arge yaparsın hallolur.
Elmas ve kalp düzeni mevcut fotolarda varşuan satürn senin hiç bir işine yaramaz. boşa açmaya çalışma.
yorumun için teşekkürler- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)