Bvural41 1
Bvural41
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Benim gemi hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ferygune
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar gemimi nasıl geliştirmeliyim neler yapmalıyım fikir belirtirseniz sevinirim
jl0uw.png

jl0vk.png

jl0vt.png

jl0vy.png

jl0w3.png

jl0wd.png

jl0wp.png

jl0ww.png

jl0x7.png

Şimdi neler almalıyım bazı arkadaşlar 29 arge bazıları 36 arge yeter diyor argeye devam etmelimiyim
Aegis almalımıyım
Zetaya devammı etmeliyim kappamı yapmalıyım ?
Lambda kapısı ortalama kaç gg açılır ?

24 arge yeterli...Arge yerine lf4 lere yönelebilirsin.
Aegis çok iyi bir gemi alırsan senin için iyi :)
Zetaya devam et...
Lambda kadar gereksiz bir kapı daha görmedim...Bence kesinlikle açma ben bir kez yaptım pişman oldum.

24 arge yeterli...Arge yerine lf4 lere yönelebilirsin.
Aegis çok iyi bir gemi alırsan senin için iyi :)
Zetaya devam et...
Lambda kadar gereksiz bir kapı daha görmedim...Bence kesinlikle açma ben bir kez yaptım pişman oldum.

lamdayı saturn için istiyorum :) ufaktan yapalım dye

şuan satürn senin hiç bir işine yaramaz. boşa açmaya çalışma.
uri biiktir ve aegis al. daha sonra apisi SATIN AL. Bundan sonra satın alarak sandık açarsan zarar edersin. Yada 2kat lf4de sandık açarken parça çıkarsa o şekilde tamamlarsın.
zetaya devam et. hercules o kadarda iyi değil. anca birebr vsde full hercules olursan iş görür. oda senin içn şuanda mümkün değil.
öğe geliştirme yapma sakın. argede yeterli. bundan sonra lf4 havoc yapıcaksın. onları tamamladıktan sonra 36arge yaparsın hallolur.
hee bir de elmas al aegisten sonra. çok çok rahat kasılırsın.

şuan satürn senin hiç bir işine yaramaz. boşa açmaya çalışma.
uri biiktir ve aegis al. daha sonra apisi SATIN AL. Bundan sonra satın alarak sandık açarsan zarar edersin. Yada 2kat lf4de sandık açarken parça çıkarsa o şekilde tamamlarsın.
zetaya devam et. hercules o kadarda iyi değil. anca birebr vsde full hercules olursan iş görür. oda senin içn şuanda mümkün değil.
öğe geliştirme yapma sakın. argede yeterli. bundan sonra lf4 havoc yapıcaksın. onları tamamladıktan sonra 36arge yaparsın hallolur.
hee bir de elmas al aegisten sonra. çok çok rahat kasılırsın.
Elmas ve kalp düzeni mevcut fotolarda var :) yorumun için teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri