Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Evet Arkadaşlar Benim büyük sorunum var cs den ama resim cekemiyom cünkü cektiğimde simsiyah cıkıyor nese hatam şu ikisi :
Connection to server lost druing level change .
Ve
Connection to server timed aut
Bu Hata Durmadan Cıkaryor Cıkdığındada Serverden Atıyo Durmadan Cıkan Bu hatanın Cözümü Varmı Akadaşlar Oyun Yöneticisi Kullanıyorum Yardım pls !!
(oyunyöneticisinden v21 ve 23 patchlarını indirdim ama hata devam ediyor lütfen yardım edin )
Connection to server lost druing level change .
Ve
Connection to server timed aut
Bu Hata Durmadan Cıkaryor Cıkdığındada Serverden Atıyo Durmadan Cıkan Bu hatanın Cözümü Varmı Akadaşlar Oyun Yöneticisi Kullanıyorum Yardım pls !!
(oyunyöneticisinden v21 ve 23 patchlarını indirdim ama hata devam ediyor lütfen yardım edin )
Öncelikle bu hatanın 2 sebebi var.Ya server kapalıdır ya da kullandığın cfgden kaynaklanıyordur.Sen oyunu silip tekrar yükle hata geçer.
1. server kapalı deil açık ama bir şey ilgimi çekti en sewdiğim serwere girince çok bu hata geliyor ama başka bir sweye girince çok az atıyor (not en sevdeiğim server oyunyöneticisinde diğeri ise oynucazda) 2.oyunda cfg yükledeim hata bu siteden bir vuruşda hs atıydu ama artık atmıyor o yüzden tekrar yapcam bide bişe sorcam oyunu tekrar yüklicemde v21 ve v23 patchlarından hangisi indirme gerekiyor birini indirsem yetermi yoksa hepsinimi indiriyim ?Öncelikle bu hatanın 2 sebebi var.Ya server kapalıdır ya da kullandığın cfgden kaynaklanıyordur.Sen oyunu silip tekrar yükle hata geçer.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)